Luistervoorbeeld

Iedereen wist het

Ze kreeg zes kinderen van haar stiefvader
Auteur Lydia Gouardo, Jean-Michel Caradec'h
Spreker Phaedra Kwant
Speelduur 4u 43m 30s
€ 12,95

Beschrijving

Het waargebeurde en schokkende verhaal over Lydia Gouardo die zes kinderen van haar stiefvader kreeg, terwijl niemand ingreep.

De lijdensweg van de Franse Lydia begon op haar negende. Ze werd soms meerdere malen per dag verkracht door haar stiefvader, en haar stiefmoeder deed niets om haar te helpen. Regelmatig werd ze dagen achtereen opgesloten op zolder. Soms, als ze erg werd mishandeld, liep ze weg, maar de politie bracht haar altijd binnen korte tijd weer naar huis. Niemand greep in: de buren niet, de politie niet, en ook niet de artsen in het ziekenhuis waar Lydia haar kinderen kreeg, hoewel haar stiefvader er tegen hen zelfs over opschepte dat hijzelf de vader van de kinderen was.

Na de dood van haar stiefvader in 1999 begon Lydia te beseffen dat wat haar was overkomen niet normaal was. En toen de zaak van Elisabeth Fritzl in Oostenrijk naar buiten kwam, gaf dat Lydia Gouardo de moed om eindelijk ook het verhaal te vertellen van de 28 jaar dat zij door haar stiefvader werd misbruikt. Vertaald uit het Frans door: Margreet van Muijlwijk. Originele titel, uitgegeven door Les éditions Michel Lafon: Le silence des autres.

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 25 oktober 2021
ISBN 9789179957865
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 4u 43m 30s
Bestandsgrootte 389 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.