Luistervoorbeeld

Even leek alles normaal

Jong, verliefd en depressief
Auteur Mila van Oosten
Spreker Charlene Sancho
Speelduur 4u 24m 30s
€ 12,95

Beschrijving

Mila van Oosten has it all: de looks, een appartement in Amsterdam, een baan bij een hip reclamebureau én een nieuwe liefde. Aan de buitenkant lijkt het plaatje perfect, maar ondertussen probeert Mila al jaren om te gaan met de demonen in haar hoofd, met haar depressie. Hoe geef je je over aan je nieuwe liefde, als je eigenlijk je handen vol hebt aan jezelf? Hoe stel je je familie gerust, als je je ook zorgen maakt of het wel goed met je gaat? En wat is nou eigenlijk "normaal'?
In haar autobiografische roman vertelt Mila hoe ze zich door het leven danst, drinkt, twijfelt, liefheeft en zichzelf probeert te accepteren zoals ze is.

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 29 november 2021
ISBN 9789179958008
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 4u 24m 30s
Bestandsgrootte 242 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

"In Even leek alles normaal geeft Mila van Oosten een intiem kijkje in haar leven en gedachten. (…) Van Oosten beschrijft haar gedachten en gevoelens zo eerlijk en treffend dat je je er enerzijds in herkent, maar ondertussen ook gaat begrijpen waar een depressie begint." ( Psychologie Magazine)


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Mila van Oosten (1979, pseudoniem) woont in Amsterdam en werkt als copywriter bij een reclamebureau (waar ze onder meer advertenties schrijft voor de antidepressiva die ze zelf slikt). Ze studeerde communicatiewetenschap aan de UvA – een studie die ze iedereen van harte afraadt – en volgde een cursus aan de schrijversvakschool.

Toon aanbod