Luistervoorbeeld

De Vallois

Auteur Iris de Lis
Spreker Susan Muskee
Speelduur 6u 45m 8s
€ 12,95

Beschrijving

1790. Intrige, moord, verraad. Frankrijk staat aan de rand van de afgrond. 
Hoe kan je een ander vertrouwen, als één foute beslissing je de kop kan kosten? Sophie’s leven verbrijzelt als haar ouders voor haar ogen worden doodgeschoten. 
De revolutionaire actiegroep De Vallois vecht voor gelijkheid tussen de klassen, de adellijke Sophie staat aan de verkeerde kant. Waarom spaart militairleider Jean dan toch haar leven en hoe kan ze het geheim dat haar vader haar toevertrouwde, verborgen houden voor haar verleidelijke redder? 
Jean krijgt opdracht Sophie te sparen. Hij snapt niet waarom zijn mysterieuze leider dat wil, maar is opgelucht dat hij de mooie Sophie niet hoeft om te leggen. Zij kan toch onmogelijk betrokken zijn bij haar vaders criminele activiteiten? Al snel blijkt zijn leider niet de enige te zijn die interesse heeft in het meisje. Waarom is zij zo belangrijk en hoe moet hij haar beschermen tegen zulke machtige vijanden?

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 24 januari 2022
ISBN 9789180192217
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 6u 45m 8s
Bestandsgrootte 556 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Iris de Lis (1992) studeerde Marketing aan de Rotterdam School of Management en heeft een passie voor het vertellen van spannende verhalen. In 2017 wordt ze halverwege een droom wakker. Ze is zo nieuwsgierig hoe het afloopt, dat ze aan haar eerste verhaal begint. Sindsdien is ze niet meer gestopt. 'De Vallois' is haar debuutroman.

Toon aanbod