Luistervoorbeeld

De innerlijke bevrijding

Jezelf helen en creëren wat je wilt
Auteur Arjen Slijp
Spreker Arjen Slijp
Speelduur 5u 45m 42s
€ 12,95

Beschrijving

Arjen Slijp ging in een moeilijke periode van zijn leven op zoek naar de oorzaak van zijn problemen en verdiepte zich in de mogelijkheden van zelfheling. Pas toen hij de blokkade – opgeslagen emotionele pijn – had opgeruimd, kon hij verder.
Arjen ontdekte dat iedereen weliswaar andere problemen heeft, maar dat de oorzaak en oplossing in de basis vaak dezelfde zijn. In dit luisterboek neemt Arjen je mee op een reis waarin je leert hoe je je leven in eigen hand kunt nemen. De Innerlijke Bevrijding is een methode waarmee je oude pijn opruimt, de leugens van het stemmetje in je hoofd doorziet en ervaart wie je in essentie bent.
De Innerlijke Bevrijding kun je toepassen op alle kwesties in je leven. Zo kun je bijvoorbeeld je eigenwaarde vergroten, je relatie verbeteren, trauma’s verwerken, je levensvreugde vergroten en je gezondheid verbeteren.
Met dit boek kun je zelf de Innerlijke Bevrijding doen. Arjen Slijp leed jarenlang aan de chronische vermoeidheidsziekte ME/CVS en is daarvan genezen. Tegenwoordig geeft hij workshops en lezingen over de Innerlijke Bevrijding en begeleidt hij persoonlijke sessies. Hij woont met zijn vriendin en hun zoon in Bussum.
Meer informatie: www.deinnerlijkebevrijding.nl

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 5 april 2022
ISBN 9789180192644
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 5u 45m 42s
Bestandsgrootte 316 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Tijdschrift The Optimist (Ode): ‘De Innerlijke Bevrijding’ bij 10 meest favoriete zelfhulpboeken' -


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.