Luistervoorbeeld

De dochters van Fontana

Auteur Lori Nelson Spielman
Spreker Lottie Hellingman
Speelduur 12u 49m 47s
€ 12,95

Beschrijving

Welk mysterie zorgt ervoor dat de vrouwen van de familie Fontana geen geluk vinden in de liefde?
De bijna tachtigjarige Paulina Fontana, bij iedereen bekend als Poppy, neemt haar achternichtjes Emilia en Lucy mee naar de Amalfi-kust om haar geboorteplaats te bezoeken. Eenmaal in Italië aangekomen zegt Poppy dat ze zeker weet dat ze op de trappen van de kathedraal van Ravello eindelijk de liefde van haar leven zal ontmoeten, en daarmee ‘de vloek van de familie Fontana’ zal doorbreken.

Tweehonderd jaar geleden zou Filomena Fontana een vloek hebben uitgesproken: geen enkele tweede dochter van de Fontana-familie zou ooit nog haar grote liefde kunnen vinden. En inderdaad is sindsdien geen enkele tweede dochter heel gelukkig geweest in de liefde.

Tijdens hun reis vertelt Poppy de nichtjes steeds meer verhalen over hun lange, rijke familiegeschiedenis, goed bewaarde geheimen en verboden liefdes. Emilia en Lucy, net als Poppy allebei tweede dochters, raken langzaam in de ban van het betoverende Italië en beginnen voorzichtig te dromen over wat ze tot dan toe voor onmogelijk hadden gehouden. Zal de liefde hen dan toch weten te vinden?

Voor de lezers van Marian Keyes en Nicholas Sparks.
Oorspronkelijke titel: The star-crossed sisters of Tuscany. Vertaler: Yolande Ligterink.

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 30 mei 2022
ISBN 9789180193153
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 12u 49m 47s
Bestandsgrootte 704 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'‘Een schitterend, ontroerend verhaal dat ons eraan herinnert alles uit het leven te halen.’ Cecelia Ahern, auteur van PS Ik hou van je.' -


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.