De kleine gevangene
De kleine gevangene

De kleine gevangene

Hoe ik de hel van mijn jeugd overleefde

Op vierjarige leeftijd valt Jane Elliott in handen van een man die berucht is om zijn wreedheid en agressie: haar stiefvader.

Auteur

Jane Elliott

Spreker

Lot van Lunteren

Speelduur

7 uur 35 min

€ 12,95

Beschrijving

Op vierjarige leeftijd valt Jane Elliott in handen van een man die berucht is om zijn wreedheid en agressie: haar stiefvader. Hij sluit haar op en mishandelt en misbruikt haar dagelijks. Behalve de lichamelijke vernedering is er ook nog de gruwelijke geestelijke terreur waar haar stiefvader haar aan onderwerpt. Iedereen in haar omgeving is bang voor haar stiefvader en niemand durft Jane te helpen. Jane sluit zich op in haar fantasiewereld. Alleen zó kan zij overleven.
Als Jane eenentwintig is vlucht zij het huis uit, samen met haar dochtertje. Enkele jaren later vindt ze de moed om naar de politie te gaan. Er volgt een rechtszaak. Haar stiefvader krijgt een gevangenisstraf van zeventien jaar opgelegd. Jane's moeder en de rest van haar familie kiest zijn kant. Komt zij ooit los van de verschrikkingen uit haar jeugd? De hartverscheurende getuigenis van een moedige jonge vrouw die triomfeerde over het kwaad en een vlammend pleidooi tegen kindermishandeling.

Details

Imprint

Lind & Co

Uitgever

Lind & Co

Publicatiedatum

8 augustus 2022

ISBN

9789180193528

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 35 min

Bestandsgrootte

625 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer spreker Lot van Lunteren Bekijk alles

Mijn ego heeft altijd gelijk
€ 14,99
Als alle breinen werken

Als alle breinen werken

Saskia Schepers

€ 13,99
Het boek van vuur

Het boek van vuur

Christy Lefteri

€ 16,99
De weversdochter van Amberdale
€ 14,99