Voeten in het stopcontact
Voeten in het stopcontact

Voeten in het stopcontact

#metznallenlekkerderleven

Ik heb sinds mijn burnout een missie: het leven van mijn dromen leiden en onderweg de tools verzamelen om mentaal lekker te blijven gaan. En dat lukt nu aardig. Hoe, dat vertel ik je in dit boek.

Auteur

Gwen van Poorten

Spreker

Gwen van Poorten

Speelduur

3 uur 58 min

€ 14,95

Beschrijving

Een jaar of tien geleden ging bij mij het lampje uit. Opgebrand, zei de dokter. Belachelijk, dacht ik. Ik was 22! Maar daar had die burn-out (want dat was het) dus geen boodschap aan. Ik moest nodig met mijn voeten in het stopcontact. Opladen dus.
Sindsdien heb ik een missie: het leven van mijn dromen leiden en onderweg de tools verzamelen om mentaal lekker te blijven gaan. En dat lukt nu aardig. Hoe, dat vertel ik je in dit boek. Het gaat over een hoop verschillende dingen: van jezelf op één zetten tot weten dat je niet alleen bent (we doen het met z’n allen!), van mediteren tot alleen reizen, van anders werken tot sommige apps van je telefoon gooien.
Allemaal superpraktisch en voor iedereen te doen, niks zweverigs aan. Het belangrijkste doel: beste vrienden met jezelf worden. Klinkt misschien blegh, maar het maakte mijn leven ongelooflijk veel minder gestrest en veel leuker. En omdat ik dat jou ook gun, hoop ik dat je dit boek beluistert – en leeft. Liefs, Gwen.

Details

Imprint

Lind & Co

Uitgever

Lind & Co

Publicatiedatum

30 januari 2023

ISBN

9789180517621

Taal

Nederlands

Speelduur

3 uur 58 min

Bestandsgrootte

218 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Gwen van Poorten is presentatrice, programmamaker, YouTuber en heeft de populaire podcast #metznallen.