Wie bang is krijgt ook klappen
Wie bang is krijgt ook klappen

Wie bang is krijgt ook klappen

Maurice de Hond (1947) ging van gevierd zakenman, politiek adviseur, opiniepeiler, technologie-expert en Bekende Nederlander naar een soort paria in de media. In dit openhartige boek blikt hij terug

Auteur

Maurice de Hond

Spreker

Maurice de Hond

Speelduur

14 uur 51 min

€ 12,95

Beschrijving

Maurice de Hond (1947) ging van gevierd en veelgevraagd zakenman, politiek adviseur, opiniepeiler, technologie-expert en alom Bekende Nederlander naar, in ieder geval wat de media betreft, een soort paria. 
In dit openhartige boek blikt hij terug. Daarbij schuwt hij de heikele onderwerpen niet: het actuele ‘cordon sanitaire’ van de media, zijn millenniumbug-waarschuwing, de Deventer Moordzaak, zijn breed aangevallen visie op het coronabeleid, de dood van zijn vrouw en zoon, en persoonlijk falen. Het komt allemaal aan bod: zijn jeugd met twee ouders die Auschwitz overleefden, 45 jaar opiniepeilingen, zijn band met mensen als Den Uyl, Wiegel, Kok, Fortuyn, Rutte en diverse vooraanstaande Nederlandse zakenmensen. Ook deelt De Hond zijn ervaringen in het bedrijfsleven in Nederland en Silicon Valley, en op het voetbalveld als scheidsrechter betaald voetbal en meer.
Dit bijzondere boek zal u verbazen. Zowel door het tumultueuze leven van de man zelf als zijn diepgaande analyses en soms bizarre (maar achteraf kloppende) voorspellingen. Het is zowel een biografie als een scherp commentaar op deze onzekere tijden, waarin de waan van de dag het discours bepaalt.

Details

Imprint

Lind & Co

Uitgever

Lind & Co

Publicatiedatum

28 maart 2023

ISBN

9789180517980

Taal

Nederlands

Speelduur

14 uur 51 min

Bestandsgrootte

1224 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer spreker Maurice de Hond Bekijk alles

Jan Prins in gesprek met Maurice de Hond
€ 2,49