Luistervoorbeeld

Sapiens

Een kleine geschiedenis van de mensheid
Auteur Yuval Noah Harari
Spreker Mathijs Deen
Speelduur 17u 1m 34s
€ 14,99

Beschrijving

"Honderdduizend jaar geleden waren er wel zes verschillende menssoorten. Nu is er maar één soort over, en dat zijn wij. Homo sapiens. Hoe komt het dat alleen wij zijn overgebleven? Hoe kwamen onze voorvaderen op het idee om steden en zelfs koninkrijken te stichten? Waarom gingen we in goden geloven, maar ook in natiestaten, en in bedrijven. Waarom vertrouwen we op geld, boeken en wetten? En hoe zal onze wereld er in de toekomst uitzien? In Sapiens neemt Yuval Noah Harari ons mee op een fascinerende reis door de geschiedenis van de mensheid. Wie zijn we? Waar komen we vandaan? En hoe zijn we geworden wie we nu zijn? In zijn aanstekelijke relaas laat Harari ons kennismaken met een raadselachtig fenomeen: de mens."

Details

ImprintThomas Rap
UitgeverBezige Bij b.v., Uitgeverij De
Publicatiedatum 13 februari 2019
ISBN 9789400403031
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 17u 1m 34s
Bestandsgrootte 935 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Aanstekelijk geschreven.' - Trouw

'n originele aanpak en zo’n succes als de jonge Israelische historicus Yuval Harari. Zijn boek Sapiens maakt een zegetocht door de bestsellerlijsten.' - NRC Handelsblad

'Er valt genoeg te genieten. Harari is een geestdriftig geschiedenisleraar.' - De Volkskrant


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Yuval Noah Harari

Yuval Noah Harari (1976) is een Israëlisch historicus, filosoof, futuroloog. Hij doceert geschiedenis aan de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem. Zijn boeken Sapiens en Homo Deus werden wereldwijde bestsellers.

Toon aanbod