Luistervoorbeeld

Hackers

Over de vrijheidsstrijders van het internet
Auteur Gerard Janssen
Spreker Alex van Bergen
Speelduur 8u 15m 40s
€ 13,99

Beschrijving

In veel Hollywoodfilms verschijnt vroeg of laat een hacker. Er flitsen wat cijfers en letters over het beeldscherm, en voilà: daar is de geheime informatie die de beveiligingscamera’s uit kan zetten. Maar wat doen hackers nu eigenlijk echt? En hoe doen ze dat? Journalist Gerard Janssen kwam erachter dat ze dit niet zomaar vertellen. Maar als je wilt leren hacken, zullen hackers je altijd helpen. Janssen betrad de gesloten wereld van de hackers en ontdekte de rijke subcultuur van een even activistische als hechte gemeenschap, met één gemeenschappelijke strijd: die voor een open, vrij en veilig internet.
Hackers is een intrigerend en razendspannend boek – over vrouwelijke hackers, de kwetsbaarheid van verkiezingsuitslagen en hoe drie Nederlanders het Twitteraccount van Trump hackten.

Details

ImprintThomas Rap
UitgeverBezige Bij b.v., Uitgeverij De
Publicatiedatum 24 maart 2022
ISBN 9789400409002
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8u 15m 40s
Bestandsgrootte 454 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Gerard Janssen (1967) studeerde Technische Natuurkunde in Delft. Hij schrijft voor kranten en tijdschriften, waaronder Vrij Nederland en de Volkskrant. Met Bas Albers vormt hij het dj-duo de Easy Aloha's. De twee schreven gezamenlijk de boeken Zeepaardje Met Een Hoed Op en Gaten en Andere Dingen die er niet zijn. Hij schreef ook de boeken Dochters!, Zoons! en Zwangerschapsboek voor Mannen. Verschillende boeken zijn vertaald in het Duits, Frans en Engels.

Toon aanbod