De verboden man spreekt
De verboden man spreekt

De verboden man spreekt

Boodschappen van Jeshua over hartsbewustzijn in liefde en relaties

In 'De verboden man spreekt' van Pamela Kribbe ontdek je heldere en actuele boodschappen van Jeshua over hartsbewustzijn in liefde en relaties.

Auteur

Pamela Kribbe

Spreker

Miranda Jansen

Speelduur

5 uur 7 min

€ 15,99

Beschrijving

"In 'De verboden man spreekt' van Pamela Kribbe ontdek je heldere en actuele boodschappen van Jeshua over hartsbewustzijn in liefde en relaties.
In dit boek komt 'de verboden man' tot spreken. De verboden man past niet in de gevangenis van 'traditionele' mannelijkheid: onkwetsbaar, beschermend en emotioneel gesloten. De verboden man vertegenwoordigt vrijheid, vernieuwingsdrang, gevoeligheid en moed. Deze mannelijke hartskwaliteiten zijn onderdrukt, en de gechannelde boodschappen in dit boek gaan in op de (destructieve) gevolgen daarvan voor mannen, individueel en wereldwijd.

Jeshua wijst op het urgente belang van een hartsverbonden mannelijke energie, zowel voor mannen als voor vrouwen. Via channelings krijg je handvatten om je deze hartsenergie eigen te maken. Ook vrouwen kunnen toegang krijgen tot deze mannelijke energie en hebben deze dringend nodig om tot hun ware zelf te komen. Deze aanvulling op 'De verboden vrouw spreekt' laat op overtuigende en inspirerende wijze zien dat alleen als beide energieën de overgang maken van ego naar hart, er balans kan ontstaan in onze liefdesrelaties en in onszelf.

Pamela Kribbe is gepromoveerd filosoof en sinds 2002 werkzaam als auteur en spiritueel therapeut. Lees meer van Pamela Kribbe in 'De verboden vrouw spreekt', 'Op weg naar een Nieuwe Tijd', 'Bezield leven', 'Contact met spirituele gidsen', 'Gesprekken met Jeshua', 'De Aarde spreekt' en 'Nacht van de ziel'."

Details

Imprint

Altamira

Uitgever

Gottmer Uitgevers Groep b.v.

Publicatiedatum

19 oktober 2023

ISBN

9789401305938

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 7 min

Bestandsgrootte

422 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Meer auteur Pamela Kribbe Bekijk alles

Nacht van de ziel

Nacht van de ziel

Pamela Kribbe

€ 15,99
Op weg naar een nieuwe tijd
€ 12,99
De aarde spreekt

De aarde spreekt

Pamela Kribbe

€ 12,99
Gesprekken met Jeshua

Gesprekken met Jeshua

Pamela Kribbe

€ 15,99

Meer spreker Miranda Jansen Bekijk alles

Oog in oog

Oog in oog

Anita Kroef

€ 9,99
Hoogtepunt

Hoogtepunt

François Hervé, Chloé De Bie

€ 9,99
€ 12,99
It's all about the clit

It's all about the clit

Lotte Sierens

€ 12,99