Luistervoorbeeld

Welkom bij Hotel Flanagans

SerieHotel Flanagans deel 1
Auteur Åsa Hellberg
Spreker Eva Damen
Speelduur 9u 37m 40s
€ 12,99

Beschrijving

In de internationale bestseller Welkom bij Hotel Flanagans, het eerste deel van de trilogie van Åsa Hellberg, werpen kristallen kroonluchters een zachte gloed over fluwelen sofa’s terwijl de Londense high society elkaar ontmoet in de luxe salon. Voor de lezers van Lucinda Riley en Tracy Rees.

Het is een ramp om geen uitnodiging te krijgen voor de uitbundige feesten van Linda Lansing, de baas van Hotel Flanagans. Maar Linda voelt zich niet altijd thuis in deze wereld. In haar hart is ze nog steeds een eenvoudig meisje uit een klein dorp, en als ongetrouwde, alleenstaande hoteleigenaresse heeft ze het niet makkelijk. Er zijn inmiddels jaren verstreken sinds ze het hotel van haar vader erfde, maar Linda is nog steeds verwikkeld in een bittere machtsstrijd met haar arrogante neven, die zichzelf als veel geschiktere eigenaren van Flanagans zien. Ze is klaar om te vechten voor het levenswerk van haar vader, maar vraagt zich heimelijk af hoeveel ze bereid is op te geven. Is dit het allemaal wel waard?

‘Dit sfeervolle verhaal zit vol emoties, bedrog, wraak en catastrofes, maar ook met fantastische personages, een krachtige verhaallijn én een gelukkig einde.’ – Hebban.nl

Details

UitgeverXander Uitgevers B.V.
Publicatiedatum 17 mei 2021
ISBN 9789401615396
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 9u 37m 40s
Bestandsgrootte 529 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.