Luistervoorbeeld

De dochters van Hotel Flanagans

SerieHotel Flanagans deel 2
Auteur Åsa Hellberg
Spreker Eva Damen
Speelduur 8u 54m 55s
€ 12,99

Beschrijving

De internationale bestseller De dochters van Hotel Flanagans van Åsa Hellberg, het langverwachte vervolg op Welkom bij Hotel Flanagans, barst van de glitter, geheimen en intriges in het Londen van de jaren '80. Voor de lezers van Lucinda Riley.

Welkom terug in Hotel Flanagans! Het glamoureuze hotel wordt inmiddels gerund door de vriendinnen Emma en Elinor. Het is ze gelukt om Flanagans tijdens de kleurrijke jaren tachtig succesvol te houden, maar daarvoor betalen ze een hoge prijs. Zo heeft Emma veel te stellen met haar dochter Frankie, die het zat is dat het hotel voor haar moeder altijd op de eerste plaats komt. Elinors dochter Billie probeert ondertussen juist los te komen van háár moeder, en vertrekt naar Zweden om daar te gaan studeren.

Als Billie onverwacht hulp nodig heeft dreigen lang verborgen geheimen, die de levens van de vier sterke vrouwen voorgoed op zijn kop zullen zetten, aan het licht te komen. Zal de vriendschap van Emma en Elinor dat overleven, en zal het hotel blijven bestaan als de waarheid over de eigenaren boven water komt?

'Een aanrader voor lezers die ook van De zeven zussen hebben genoten.' - Hebban

Details

UitgeverXander Uitgevers B.V.
Publicatiedatum 5 januari 2022
ISBN 9789401616249
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8u 54m 55s
Bestandsgrootte 489 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.