Luistervoorbeeld

De reis van je leven

Auteur Viora Rebergen, Joost van Willigenburg
Spreker Viora Rebergen, Joost van Willigenburg
Speelduur 7u 37m 41s
€ 12,99

Beschrijving

Het boek De reis van je leven van Viora Rebergen en Joost van Willigenburg, bekend van het reiskanaal Be More Unicorn en de bestseller Beter op reis, is hét begin voor elke lange of korte wereldreis, en onmisbaar voor elke beginnende reiziger.

Twaalf maanden, vijftien landen en meer dan dertigduizend volgers: Viora Rebergen en Joost van Willigenburg lieten na een heftige tijd alles achter zich voor een adembenemende wereldreis. Zo namen ze de Transmongolië Express naar China, scooterden ze over de prachtige Filipijnen, dwaalden ze door eindeloze Vietnamese rijstvelden en toerden ze met een camper door het uitgestrekte Nieuw-Zeeland en Australië.

De reis van je leven is een unieke combinatie van hun indrukwekkende ervaringen, persoonlijke verhalen en grappige anekdotes, aangevuld met praktische tips en handige lijstjes. Want hoe bereid je zo'n reis voor? Welke spullen moet je vooral thuis laten liggen, en wat gaat er sowieso mis? Dit boek is hét begin voor elke lange of korte wereldreis, en onmisbaar voor elke reiziger.

Details

UitgeverXander Uitgevers B.V.
Publicatiedatum 1 maart 2022
ISBN 9789401616591
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 7u 37m 41s
Bestandsgrootte 419 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.