Luistervoorbeeld

De toekomst van Hotel Flanagans

SerieHotel Flanagans deel 3
Auteur Åsa Hellberg
Spreker Eva Damen
Speelduur 9u 14m 39s
€ 12,99

Beschrijving

In de internationale bestseller De toekomst van Hotel Flanagans, het derde deel in de populaire Hotel Flanagans-trilogie van Åsa Hellberg, komen hartstocht, hotelintriges en huwelijksperikelen opnieuw op meesterlijke wijze samen. Voor de lezers van Lucinda Riley.

De toekomst van Hotel Flanagans verruilt de jaren tachtig voor het Londen van 2010. Frankie en Billie hebben inmiddels samen de leiding over het hotel. Frankie floreert in haar nieuwe baan, maar Billie focust zich liever op haar bloeiende acteercarrière.

Het noodlot slaat echter toe en het huwelijk van Frankie loopt op de klippen. Langzaam maar zeker begint ze te beseffen dat ze de wereld niet in haar eentje aankan. Als ze eindelijk heeft besloten om Billie om hulp te vragen, heeft die echter net de rol van haar leven in New York geaccepteerd. Maar hoe kan ze nee zeggen tegen Frankie?

‘Dit sfeervolle verhaal zit vol emoties, bedrog, wraak en catastrofes, maar ook met fantastische personages, een krachtige verhaallijn én een gelukkig einde.’ – Hebban.nl

Details

UitgeverXander Uitgevers B.V.
Publicatiedatum 29 maart 2022
ISBN 9789401617406
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 9u 14m 39s
Bestandsgrootte 507 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.