Luistervoorbeeld

De chocolatiers

Intriges, verraad en romantiek in het Italiaanse Amalfi
Auteur Jan Moran
Spreker Ottolien Boeschoten
Speelduur 11u 57m 24s
€ 12,99

Beschrijving

De spannende roman De chocolatiers van Jan Moran begint in San Fransisco, 1953. Celina Savola is totaal van slag door het plotselinge overlijden van haar echtgenoot, een professionele chocolatier. Ze besluit om met hun zoontje af te reizen naar de zonnige Italiaanse Amalfikust, om kennis te maken met de familie van zijn vader. Omringd door een liefhebbende familie begint Celina haar eigen chocolaterie aan zee.

Maar langzaam begint ze te vermoeden dat de man om wie ze rouwt niet de persoon was die ze dacht dat hij was. Hoewel een tweede kans op liefde binnen handbereik is, houdt het mysterie rondom de ware identiteit van haar man Celina tegen. Vastbesloten de waarheid te achterhalen gaat ze samen met de broer van haar man op zoek naar het verleden en komt ze terecht bij een afgelegen Zuid-Amerikaanse cacaoplantage. En dan blijkt dat het bedrog groter is dan ze voor mogelijk hield.

‘Totaal verslavend… een verhaal als dat van Danielle Steel op haar best.’ – Allegra Jordan, bestsellerauteur van The End of Innocence

Details

UitgeverXander Uitgevers B.V.
Publicatiedatum 6 april 2022
ISBN 9789401617499
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 11u 57m 24s
Bestandsgrootte 985 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.