Luistervoorbeeld

De verloren brief

Auteur Cristina Caboni
Spreker Margo Dames
Speelduur 11u 8m 5s
€ 12,99

Beschrijving

In De verloren brief van bestsellerauteur Cristina Caboni probeert Sofia te ontsnappen aan het verdriet van haar gestrande huwelijk. Wanneer ze door de straten van Rome wandelt, stuit ze op een boekwinkel. Andrea, de oude eigenaar, ontdekt al snel Sofia’s passie voor het restaureren van boeken en geeft haar een antiek boek om aan te werken.

In dat boek vindt Sofia een handgeschreven pagina: het is een brief van Clarice, een bedreven boekbinder uit de achttiende eeuw die streed voor haar dromen en onafhankelijkheid.

Er moeten nog twee andere brieven van Clarice zijn en Sofia is vastbesloten die te vinden. Ze roept de hulp in van grafoloog Tomaso Leoni. Samen volgen ze de aanwijzingen: pagina voor pagina en plek na plek – van Londen, Wenen naar Rome. Kan Clarice’ verhaal Sofia de hoop weer teruggeven die ze verloren heeft?

Details

UitgeverXander Uitgevers B.V.
Publicatiedatum 13 juni 2022
ISBN 9789401617987
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 11u 8m 5s
Bestandsgrootte 611 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Cristina Caboni

Cristina Caboni is naast schrijver imker en rozenkweker. Haar debuutroman, De dochter van de parfumeur, is in 25 landen vertaald. De bijenkoningin, De bloementuin en De verloren brief waren eveneens bestsellers in Italië.

Toon aanbod