Levenslef
Levenslef

Levenslef

In Levenslef vertelt Ingeborg van Beek op onroerende maar ook geestige wijze over haar leven in reservetijd. Een aangrijpend verhaal over omgaan met kanker en het belang van leven in het nu.

Auteur

Ingeborg van Beek

Sprekers

Isa Hoes, Ingeborg van Beek

Speelduur

6 uur 9 min

€ 12,99

Beschrijving

In het waargebeurde verhaal Levenslef vertelt Ingeborg van Beek hoe haar leven compleet op zijn kop kwam te staan toen er in 2013 een kwaadaardige hersentumor bij haar werd ontdekt. Er begint een emotionele rollercoaster van onderzoeken en een risicovolle operatie terwijl verdriet, onzekerheid en angst elkaar afwisselen. Ingeborg haalt tegen de klippen op alles uit het leven, maar bijna negen jaar later is ze er nog steeds.

Op ontroerende, rauwe maar ook enorm geestige wijze vertelt Ingeborg over wat je doet als je weet dat je niet oud wordt, maar het leven ondertussen wel gewoon verdergaat. Over haar ziekteproces, haar scheiding, de spirituele zoektocht naar de zin van het bestaan (en het aangekondigde einde daarvan), maar ook over moeder zijn, daten, skydiven, therapiesessies en haar drang om nog steeds vol overgave te leven, ook al is er altijd die tikkende tijdbom. Een aangrijpend én geestig boek over leven in reservetijd, dat elke lezer zal ontroeren en aan het denken zal zetten over het belang van leven in het nu.

'Schitterend, ontwapenend en humoristisch. Recht uit het hart geschreven.' – Marion Pauw

'Levenslef is tragikomisch, net als het leven zelf. Keihard lachen en dan een potje janken. Wat hou ik van deze vrouw.' – Floortje Dessing

'Lees dit!' – Humberto Tan

'Ik heb erom gelachen, me bezonnen en een traan weggepinkt.' - Philip de Witt Hamer, neurochirurg Amsterdam UMC

Details

Imprint

Xander Uitgevers B.V.

Uitgever

Xander Uitgevers B.V.

Publicatiedatum

26 juni 2022

ISBN

9789401617994

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 9 min

Bestandsgrootte

338 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Ingeborg van Beek (Breda, 1976) rondde de Hogere Hotelschool af en liep stage in Parijs, Brussel en Koeweit. Daarna werkte ze jarenlang als marketeer. In 2014 werd bij haar een hersentumor ontdekt. Daarover, en over de tijd die volgde, schreef ze de bestseller Levenshaast.

Meer spreker Isa Hoes Bekijk alles

Koorts
5.0

Koorts

Saskia Noort

€ 12,99
Over leven

Over leven

Isa Hoes

€ 14,99
De verbouwing
5.0

De verbouwing

Saskia Noort

€ 12,99
Je bent niet alleen

Je bent niet alleen

Isa Hoes, Merlijn Kamerling

€ 14,99