Luistervoorbeeld

Negentig geheimen van Jacey

Auteur Lucinda Carrington
Spreker Miranda Jansen
Speelduur 8u 20m 22s
€ 9,99

Beschrijving

In Negentig geheimen van Jacey, na Negentig dagen Genevieve en Negentig dromen van Elise de derde roman van Lucinda Carrington, weet dokter Jacey Muldaire precies wat ze van de mannen in haar leven wil: lekkere seks en geen verplichtingen. En als ze naar Zuid-Amerika vertrekt om daar in een klein elitair ziekenhuis te werken, verwacht ze dat ruim aan deze eisen zal worden voldaan.

Maar Jacey is niet precies wie ze zegt dat ze is. Ze is een vrouw met vele gezichten, en haar eerste loyaliteit ligt bij de geheime dienst. Dankzij haar femme fatale persoonlijkheid komt zij op plekken waar andere spionnen niet snel toegang toe krijgen. Elke dag is vol risico en avontuur, en iedereen speelt een gevaarlijk spel…

Negentig geheimen van Jacey van Lucinda Carrington is een opwindend verhaal vol liefde, loyaliteit en spannende geheimen voor de lezers van Vijftig tinten grijs.

Details

UitgeverXander Uitgevers B.V.
Publicatiedatum 8 september 2022
ISBN 9789401618038
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8u 20m 22s
Bestandsgrootte 687 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Lucinda Carrington is de bestsellerauteur van vier zeer gerenommeerde populaire erotische romans. In 1996 verscheen in Nederland Negentig dagen Genevieve (The Ninety Days of Genevieve), haar even spraakmakende als meeslepende erotica klassieker. Ze woont met haar kat Machiavelli in Essex in het Verenigd Koninkrijk.

Toon aanbod