Luistervoorbeeld

Een vlucht naar jou

SerieVlucht deel 1
Auteur Madelein Kerseboom
Spreker Cathalijne de Sonnaville
Speelduur 8u 55m 11s
€ 9,99

Beschrijving

In Een vlucht naar jou, het eerste deel in de Vlucht-serie van Madelein Kerseboom, vliegt Esmee als stewardess de hele wereld over. Thuis wacht haar vriend Melvin op haar, al heeft hij het net zo druk met zijn eigen carrière als bestsellerauteur. Op het eerste gezicht lijkt Esmees leven op rolletjes te lopen, maar in werkelijkheid verloopt haar relatie stroef.

Als ze tijdens een vlucht naar Buenos Aires de knappe Javier tegen het lijf loopt, kan ze de verleiding dan ook niet weerstaan, en een stormachtige affaire begint. Juist dan slaat in Melvins leven het noodlot toe... waardoor hij haar harder nodig heeft dan ooit. Terwijl Esmee hem te hulp schiet, ontdekt hij haar geheim en stort hun leven als een kaartenhuis in elkaar. Is alles wat ze samen hebben opgebouwd voorgoed kapot? Een vlucht naar jou is het eerste deel in de Vlucht-serie, vol drama, romantiek en turbulentie.

In dit eerste deel van de Vlucht-serie stort Kerseboom de lezer in een avontuur vol drama, romantiek en turbulentie, en houdt je met haar meeslepende schrijfstijl geboeid tot de allerlaatste pagina. Voor lezers van Jojo Moyes, Cecelia Ahern en Rebecca Serle.

‘Het kan niet anders dan dat dit verhaal je raakt.’ – Hebban.nl

‘Een veelbelovend begin van de Vlucht-serie.’ – HeavenLeighBooks

‘Een heel fijn boek met meer dan alleen feelgood.’ – Nailglossleest

‘Wat een heerlijk verhaal, en een enorme rollercoaster aan emoties!’ – The Bookbabe

‘Het beste boek van Madelein tot nu toe.’ – Judithblogtsolo

Details

UitgeverXander Uitgevers B.V.
Publicatiedatum 11 juli 2022
ISBN 9789401618199
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8u 55m 11s
Bestandsgrootte 735 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Madelein Kerseboom

Madelein Kerseboom (1989) wilde al van kinds af aan schrijfster worden. Ze heeft de pabo gedaan en gewerkt op de buitenschoolse opvang. Door de ziekte van Ménière kan ze niet meer fulltime werken, maar heeft daardoor wel haar droom kunnen verwezenlijken: het schrijven van feelgoodromans. De Hot Daddy List is haar debuut.

Toon aanbod