Kind 39
Kind 39

Kind 39

In de thriller Kind 39 van Ilaria Tuti stort commissaris Teresa Battaglia zich samen met haar onervaren collega Massimo op de zaak van het lijk met de uitgestoken ogen. Voor fans van Helen Fields.

Serie

Auteur

Ilaria Tuti

Spreker

Inge Ipenburg

Speelduur

10 uur 3 min

€ 12,99

Beschrijving

Teresa Battaglia is een gedreven commissaris met een enorm talent voor het profileren van daders. Maar in de zenuwslopende thriller Kind 39, het eerste deel in de reeks van Ilaria Tuti, begint haar sterkste wapen, haar brein, haar langzaam in de steek te laten. En dat terwijl ze voor een belangrijke zaak staat.

Samen met haar onervaren collega Massimo stort Teresa zich op de zaak van het lijk met de uitgestoken ogen. Ze voelt aan alles: er zullen meer doden volgen. Waarom verminkt iemand op zo’n gruwelijke wijze de lichamen van zijn slachtoffers? En welke andere geheimen verbergt het onheilspellende bergdorp in de Alpen?

**** ‘Een thriller die onder je huid kruipt.’ – Marie Claire

**** ‘Ilaria Tuti heeft op intrigerende wijze de oerkracht van de ongerepte natuur, de sfeer van een geïsoleerde gemeenschap en het magisch denken van kinderen weten te combineren in deze geslaagde thriller.’ – VN Detective en Thrillergids

Details

Imprint

Xander Uitgevers B.V.

Uitgever

Xander Uitgevers B.V.

Publicatiedatum

11 oktober 2022

ISBN

9789401618809

Taal

Nederlands

Speelduur

10 uur 3 min

Bestandsgrootte

828 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Ilaria Tuti woont in Udine, een provincie in het noorden van Italië. Ze studeerde economie en is naast schrijver ook schilder en illustrator. Met haar debuut behaalde Tuti reeds een groot succes, en voegt dit aanstormend Italiaans talent zich bij een rijtje met Luca D’Andrea, Pierre Lemaitre en Franck Thilliez.

Meer spreker Inge Ipenburg Bekijk alles

Meedogenloos

Meedogenloos

Joop van Riessen

€ 12,99
Ik kan je redden

Ik kan je redden

Sofie Delporte

€ 14,99
Ik zie je

Ik zie je

Yrsa Sigurdardóttir

€ 15,99
Hitte

Hitte

James Patterson, Michael Ledwidge

€ 12,99