Het verzetsmeisje
Het verzetsmeisje

Het verzetsmeisje

Het verzetsmeisje van Pam Jenoff is een indrukwekkende roman over een ijzersterke vrouw die onmogelijke keuzes moet maken in oorlogstijd. Voor de lezers van Tatiana de Rosnay en Heather Morris.

Auteur

Pam Jenoff

Spreker

Beatrice van der Poel

Speelduur

11 uur 8 min

€ 12,99

Beschrijving

De historische roman Het verzetsmeisje van bestsellerauteur Pam Jenoff, bekend van o.a. Het weeskind en Het meisje met de blauwe ster, begint in 1942. Nadat haar verloofde wordt vermoord, kan Hannah Martel ternauwernood uit nazi-Duitsland ontsnappen. Ze vreest voor haar leven, en kan alleen nog vluchten naar haar nichtje Lily uit Brussel. In Brussel raakt ze betrokken bij een geheim verzetsnetwerk genaamd de Sapphire Line, maar ze maakt een cruciale fout... Hannahs loyaliteit wordt op de proef gesteld. Zet ze haar eigen leven op het spel om haar geliefden te redden?

Het verzetsmeisje van koningin van de op waarheid gebaseerde oorlogsverhalen Pam Jenoff is een indrukwekkende roman over een ijzersterke vrouw die onmogelijke keuzes moet maken in oorlogstijd. Voor de lezers van Tatiana de Rosnay en Heather Morris.

'Een hartverscheurend verhaal over de beslissingen die vrouwen moeten maken als hun loyaliteit op de proef wordt gesteld.' ‒ Sarah Penner, New York Times-bestsellerauteur

Details

Imprint

Xander Uitgevers B.V.

Uitgever

Xander Uitgevers B.V.

Publicatiedatum

13 april 2023

ISBN

9789401619844

Taal

Nederlands

Speelduur

11 uur 8 min

Bestandsgrootte

917 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Pam Jenoff is Amerikaans en werkt als advocaat en professor in de rechten. Ze werkte een tijd vanuit Krakau aan het behoud en onderhoud van Auschwitz. Ze schreef tien boeken, waarvan Het meisje met de blauwe ster, Het weeskind en De verdwenen meisjes van Parijs eerder bij Xander verschenen.

Meer auteur Pam Jenoff Bekijk alles

€ 4,99
De verdwenen meisje uit Parijs
€ 12,99
Het meisje met de blauwe ster
4.0
€ 12,99
Het weeskind
5.0

Het weeskind

Pam Jenoff

€ 12,99

Meer spreker Beatrice van der Poel Bekijk alles

Over het zwijgen

Over het zwijgen

Roelof ten Napel

€ 12,99
Hartenstrijd

Hartenstrijd

Tracy Rees

€ 12,99
Zijn jongen

Zijn jongen

Carry Slee

€ 12,99
Lekker luisteren op de achterbank

Lekker luisteren op de achterbank

Reggie Naus, Lizette de Koning

€ 8,99