Sonja's erfenis
Sonja's erfenis

Sonja's erfenis

Als Susanne, Rebecka en Maggan in Sonja’s erfenis van Åsa Hellberg een grote erfenis ontvangen als hun goede vriendin plotseling komt te overlijden, komen hun levens volledig op hun kop te staan.

Auteur

Åsa Hellberg

Spreker

Anne Lichthart

Speelduur

8 uur 4 min

€ 12,99

Beschrijving

Als Sonja in Sonja's erfenis van bestsellerauteur Åsa Hellberg, bekend van de Hotel Flanagans-trilogie, onverwacht overlijdt, ontdekken haar drie beste vriendinnen Susanne, Rebecka en Maggan dat ze haar lang niet zo goed kenden als ze dachten. Sonja laat héél erg veel geld voor ze achter, maar dit krijgen ze pas als ze de opdrachten uitvoeren die Sonja voor hen heeft bedacht. Sonja heeft namelijk grootse plannen voor de drie vriendinnen.

Hun leven wordt helemaal op zijn kop gezet: Rebecka wordt naar Mallorca gestuurd om met een Zweedse architect een huis in te richten, Maggan gaat naar Parijs om een boek te schrijven en Susanne zal in London een hotel gaan runnen. Zal het de vriendinnen lukken om door Sonja's plannen weer te gaan genieten van het leven en hun grote liefde te vinden?

Details

Imprint

Xander Uitgevers B.V.

Uitgever

Xander Uitgevers B.V.

Publicatiedatum

4 juli 2023

ISBN

9789401620260

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 4 min

Bestandsgrootte

443 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Åsa Hellberg beschrijft zichzelf als ‘tussen de 25 en 85 jaar oud, afhankelijk van mijn humeur’. Ze is een van de meest geliefde feelgoodauteurs van Zweden. In het Nederlands verscheen eerder de Hotel Flanagans-trilogie, bestaande uit Welkom bij Hotel Flanagans, De dochters van Hotel Flanagans en De toekomst van Hotel Flanagans.

Meer auteur Åsa Hellberg Bekijk alles

De zussen van Fjällbacka
€ 12,99
B&B vol geheimen

B&B vol geheimen

Åsa Hellberg

€ 12,99
De toekomst van Hotel Flanagans
€ 12,99
De dochters van Hotel Flanagans
€ 12,99

Meer spreker Anne Lichthart Bekijk alles

De moord op de tennisbaan

Liesbeth van Kempen

€ 7,99

Ik hoor bij jou

Lizzie Page

€ 14,99
Het geheim van Amsterdam
€ 9,99
Zeven briefjes

Zeven briefjes

Mia Zomerdijk

€ 12,99