De amandelboom
De amandelboom

De amandelboom

De aangrijpende roman De amandelboom van Michelle Cohen Corasanti vertelt het verhaal van een onverwoestbare Palestijnse jongen die ondanks alles hoop houdt en liefheeft. Voor fans van De vliegeraar.

Auteur

Michelle Cohen Corasanti

Spreker

Simon Heijmans

Speelduur

10 uur 45 min

€ 12,99

Beschrijving

In de aangrijpende roman De amandelboom van Michelle Cohen Corasanti woont de elfjarige Ichmad Hamid in de Bezette Gebieden in Palestina waar iedereen leeft met de angst huizen, banen en bezittingen kwijt te raken. Of nog afschuwelijker, elkaar. Als zijn vredelievende en inspirerende vader door Ichmads toedoen gevangengenomen wordt, wordt hij overladen door schuldgevoel. Maar hij kan niets zeggen om zijn vader vrij te pleiten. Zijn familie is nu op Ichmad aangewezen om te overleven. Zo wordt de moedige en slimme Ichmad al jong volwassen en moet hij een manier zien te vinden om met zijn pijn en woede om te gaan...

De amandelboom van Michelle Cohen Corasanti is een ontroerend verhaal van een onverwoestbare jongen die ondanks geweld, verlies en verdriet altijd hoop houdt en lief heeft. Voor fans van De vliegeraar van Khaled Hosseini.

'Een episch verhaal zo mooi als De vliegeraar.' - Huffington Post

'Juweel van ontroering. Debuut van een rising star.' - Zin

Details

Imprint

Xander Uitgevers B.V.

Uitgever

Xander Uitgevers B.V.

Publicatiedatum

18 september 2023

ISBN

9789401620987

Taal

Nederlands

Speelduur

10 uur 45 min

Bestandsgrootte

885 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Michelle Cohen Corasanti studeerde Midden-Oostenstudies aan Hebrew University in Jeruzalem en aan Harvard University in de VS. Ze is advocaat internationaal recht en mensenrechten. Michelle Cohen Corasanti woonde in Frankrijk, Spanje, Egypte, Engeland en Israël en woont nu met haar gezin in New York.