Te veel en nooit genoeg
Te veel en nooit genoeg

Te veel en nooit genoeg

In Te veel en nooit genoeg legt Mary L. Trump bloot hoe familiepatronen en de schadelijke relatie met zijn vader de beschadigde man hebben gecreëerd die Donald Trump, haar oom, nu is.

Auteur

Mary L. Trump

Spreker

Karin Douma

Speelduur

8 uur 6 min

€ 14,99

Beschrijving

In Te veel en nooit genoeg, het onthullende, gezaghebbende portret van Donald J. Trump, schetst zijn nicht Mary L. Trump de duistere geschiedenis van haar familie. Mary Trump bracht haar jeugd grotendeels door in het imposante huis van haar grootouders, waar Donald met zijn broers en zussen opgroeide in een nachtmerrie vol trauma’s, destructieve relaties, verwaarlozing en psychische mishandeling. Ze was persoonlijk aanwezig bij talloze etentjes en de soms grimmige en verwarrende familiebijeenkomsten. Mary vertelt alles: van Donalds plek in de schijnwerpers van de familie tot de verschrikkelijke manier waarop hij zijn vader afdankte toen hij alzheimer kreeg.

Mary’s inzicht en haar familieband zijn cruciaal in deze onthullende biografie, die blootlegt hoe familiepatronen en de schadelijke relatie met zijn vader de beschadigde man hebben gecreëerd die Trump nu is. Alleen een insider kan deze zenuwslopende saga vertellen – en Mary is de enige die bereid is openheid te geven over een van de machtigste en disfunctionele families ter wereld.

‘Na vele, vele Trump-boeken is dit het essentiële.’ – Vanity Fair

‘Mary trakteert ons op fascinerende details over haar oom Donald.’ – NRC

‘Onthullend.’ – de Volkskrant

Details

Imprint

Xander Uitgevers B.V.

Uitgever

Xander Uitgevers B.V.

Publicatiedatum

5 februari 2024

ISBN

9789401622059

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 6 min

Bestandsgrootte

445 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Mary L. Trump is gepromoveerd aan het Demer Institute of Advanced Psychological Studies en doceerde de vakken traumapsychologie, psychopathologie en ontwikkelingspsychologie3. Ze woont samen met haar dochter in New York. Mary is de enige nicht van Donald Trump.

Meer spreker Karin Douma Bekijk alles

€ 16,99

Een hoge prijs

Danielle Steel

€ 14,99
De stem van Napels

De stem van Napels

Sarah Steele

€ 14,99
Aanbieding De vrouwen van het Grand Hôtel

De vrouwen van het Grand Hôtel

Ruth Kvarnström-Jones

€ 14,99 € 7,49