De parelfamilie
De parelfamilie van Charlotte Jacobi vertelt het verhaal van de 21-jarige Marie, wiens passie voor juwelen haar naar een vooraanstaande juwelier in München en de parelvissers in Vogtland brengt.
€ 13,99
Beschrijving
De prachtige historische roman De parelfamilie, het eerste deel in de gelijknamige serie van Charlotte Jacobi, speelt zich af in München, 1844. Het enige wat de 21-jarige Marie Thomass nog van haar overleden moeder heeft, is een prachtig paar pareloorbellen. Het heeft haar passie voor sieraden aangewakkerd, en ze zou niets liever willen dan goudsmid worden. Dat is bijna onmogelijk als jonge vrouw, maar als haar broer bij de vooraanstaande juwelier Neustätter gaat werken, dient zich een piepkleine kans aan. Marie mag langskomen, en al snel blijkt dat ze een uitzonderlijk talent heeft voor het verkopen van sieraden.
Haar nieuwe baan brengt haar in contact met de parelvissers in Vogtland, waar ze de aantrekkelijke Moritz ontmoet. Hij is klaar om het familiebedrijf over te nemen, maar zijn vader houdt dat steeds tegen. En dan gebeurt er een vreselijk ongeluk dat de toekomst van zowel Moritz als Marie in gevaar dreigt te brengen...
‘Historisch mooi!’ – Libelle
‘Meer van dit soort historische feelgood graag!’ − Chicklit.nl
Details
Imprint
Xander Uitgevers B.V.Uitgever
Xander Uitgevers B.V.
Publicatiedatum
19 maart 2024
ISBN
9789401622158
Taal
Nederlands
Speelduur
8 uur 5 min 56 sec
Bestandsgrootte
667 MB
Formaat
mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app
Categorieën
Over de auteur
Charlotte Jacobi is het pseudoniem van Eva-Maria Bast en Jørn Precht. Eva is journalist en schrijver. Jørn is professor aan de Stuttgarter Hochschule en scenarist. Samen sleepten ze al meerdere prijzen in de wacht. Eerder verscheen van hen in Nederland De patisserie.
Charlotte Jacobi is het pseudoniem van Eva-Maria Bast en Jørn Precht. Eva is journalist en schrijver. Jørn is professor aan de Stuttgarter Hochschule en scenarist. Samen sleepten ze al meerdere prijzen in de wacht. Eerder verscheen van hen in Nederland De patisserie.