Sensation Island
Sensation Island

Sensation Island

In Sensation Island, deel 1 in de Achter de schermen-serie van Thysia Huisman, belandt journalist Puck in een maalstroom van leugens en moord als ze de misstanden bij een realityprogramma onderzoekt.

Serie

Auteur

Thysia Huisman

Spreker

Christel Schimmel

Speelduur

9 uur 13 min

€ 12,99

Beschrijving

In de sinistere thriller Sensation Island, het eerste deel in de Achter de schermen-reeks van Thysia Huisman, gaat de jonge onderzoeksjournalist Puck undercover bij het beruchte realityprogramma Sensation Island om te onderzoeken of de geruchten over manipulatie van kandidaten waar zijn. Dit seizoen moet het programma heftiger en spraakmakender worden dan ooit - maar ten koste van wat? Puck belandt al snel in een maalstroom van leugens, verleiding en... moord? Welke geheimen verbergt de charismatische presentator Dennis? En hoever gaat de snoeiharde uitvoerend producent Kat om te scoren?

Sensation Island van Thysia Huisman is een bloedstollend verhaal over hoe programmamakers over lijken gaan voor de kijkcijfers, waarin van alles gebeurt als de camera's uitgaan en levensgevaarlijke spelletjes worden gespeeld. Voor lezers van Kiki van Dijk en Suzanne Vermeer.

Details

Imprint

Xander Uitgevers B.V.

Uitgever

Xander Uitgevers B.V.

Publicatiedatum

8 april 2024

ISBN

9789401622431

Taal

Nederlands

Speelduur

9 uur 13 min

Bestandsgrootte

760 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Thysia Huisman werkt als regisseur en eindredacteur bij verschillende realityprogramma’s, zoals Big Brother, Expeditie Robinson en Project Catwalk en is daarnaast een veelgevraagd spreker. Eerder schreef ze het autobiografische Close-up over de modellenwereld. Sensation Island is haar derde boek. Thysia woont met haar gezin in Amsterdam.

Meer spreker Christel Schimmel Bekijk alles

Laatste belofte

Laatste belofte

Angela Marsons

€ 14,99
Illusie

Illusie

Camilla Läckberg, Henrik Fexeus

€ 12,99
De dochter die goed wilde doen
€ 15,99
De geur van wilde rozen

De geur van wilde rozen

Bertrice Small

€ 19,99