Het geheim van de Mossad
Het geheim van de Mossad

Het geheim van de Mossad

Inside de meest intrigerende geheime dienst ter wereld

In Het geheim van de Mossad schetst Shabtai Shavit een ontluisterend beeld van de wereld van spionage en contraspionage aan de hand van zijn ervaringen als hoofd van de geheime dienst van Israël.

Auteur

Shabtai Shavit

Spreker

Joost Claes

Speelduur

15 uur 36 min

€ 14,99

Beschrijving

In Het geheim van de Mossad biedt Shabtai Shavit, jarenlang de directeur van de Mossad, een intrigerende en unieke blik achter de schermen bij een van de beste geheime diensten ter wereld. Hij schetst een gedetailleerd en ontluisterend beeld van de wereld van spionage en contraspionage, maar ook van de complexiteit van internationale diplomatie. Het beveiligen van Israël gaat immers over veel meer dan veiligheid alleen: ook machtsverhoudingen in het Midden-Oosten en de bijbehorende spanningen spelen een rol. Het gaat over vrede, oorlog en terreur.

Van het vredesverdrag met Jordanië tot de moord op premier Yitzhak Rabin: Shavit was overal bij. Het geheim van de Mossad is daarmee een gezaghebbend boek over de beste en krachtigste geheime dienst ter wereld. Voor lezers van De Kooi.

‘Ook al is er flink wat tijd verstreken sinds Shavit aan het hoofd stond van de Mossad, zijn ervaringen en inzicht zijn nog steeds ongeëvenaard.’ – The Jerusalem Post

Details

Imprint

Xander Uitgevers B.V.

Uitgever

Xander Uitgevers B.V.

Publicatiedatum

13 juni 2024

ISBN

9789401622448

Taal

Nederlands

Speelduur

15 uur 36 min

Bestandsgrootte

1286 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Shabtai Shavit was van 1989 tot 1996 algemeen directeur van de Mossad en maakte tijdens zijn actieve dienst het einde van de Koude Oorlog, de ontbinding van de Sovjet-Unie, de nucleaire race tussen Irak en Iran én de eerste Golfoorlog mee. Later werd hij voorzitter van het International Institute for Counter Terrorism (ICT) in Israël.

Meer spreker Joost Claes Bekijk alles

Koud

Koud

Barbara De Smedt

€ 9,95
Vlaams Terroristenjager

Terroristenjager

Lionel D., Annemie Bulté

€ 12,95
Vlaams Hand en tand

Hand en tand

Ian Rankin

€ 12,99
Ernst

Ernst

Ernst Daniël Smid, Enno de Witt

€ 12,99