Het kille hart
Het kille hart
Nog geen fragment

Het kille hart

In de ijzingwekkend spannende thriller Het kille hart van Dolores Redondo moet een jonge detective bewijzen wat ze waard is door een seriemoordenaar met de bijnaam ‘De Componist’ op te sporen.

€ 12,99

Beschrijving

In de angstaanjagende thriller Het kille hart van Dolores Redondo wordt de Spaanse inspecteur Amaia Salazar geselecteerd voor de FBI Academy, een prestigieus programma voor opsporingstalent van over de hele wereld. Ze valt daar meteen op door haar scherpe observaties, én door haar recente indrukwekkende optreden in een Spaanse ontvoeringszaak. Voor FBI-agent Aloisius Dupree genoeg redenen om haar meteen op te nemen in zijn onderzoeksteam met maar één taak: de seriemoordenaar De Componist opsporen.

De Componist slaat toe tijdens natuurrampen, zodra het stof van een orkaan of tornado is neergedaald. Zijn specialiteit: een hele familie vermoorden, en de lichamen achterlaten in hun eigen, door natuurgeweld verwoeste huis. Als Amaia en het team een kans willen maken om deze seriemoordenaar te pakken, moeten ze haast maken. Want over een paar dagen zal orkaan Katrina New Orleans bereiken…

Het kille hart is een ijzingwekkende thriller waarin een jonge detective moet bewijzen wat ze waard is.

‘Dolores Redondo is de koningin van de Spaanse literaire thriller.’ — Carlos Ruiz Zafón

‘Dolores Redondo maakt de titel ‘de koningin van de Spaanse literaire thriller’ meer dan waar.’ — Het Parool

Details

Imprint

Xander Uitgevers B.V.

Uitgever

Xander Uitgevers B.V.

Publicatiedatum

3 juni 2024

ISBN

9789401622516

Taal

Nederlands

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Dolores Redondo (1969) brak internationaal door met haar debuut Beschermengel, het eerste deel in de Baztán-trilogie. De gehele trilogie is inmiddels succesvol verfilmd en te zien op Netflix. In 2016 won Redondo de grootste Spaanse literaire prijs: de Premio Planeta. Haar werk wordt in ruim twintig landen uitgegeven.

Meer spreker Inge Ipenburg Bekijk alles

Meedogenloos

Meedogenloos

Joop van Riessen

€ 12,99
Ik kan je redden

Ik kan je redden

Sofie Delporte

€ 14,99
Ik zie je

Ik zie je

Yrsa Sigurdardóttir

€ 15,99
Hitte

Hitte

James Patterson, Michael Ledwidge

€ 12,99