Dubbelspel
Dubbelspel

Dubbelspel

In Dubbelspel van Bregje Rebergen werkt Rixt aan het oprollen van een enorme drugsorganisatie, maar al snel blijkt dat onderzoek gevaarlijker dan ze dacht. Voor fans van Penoza en Gooische Vrouwen.

Serie

De officier deel 1

Auteur

Bregje Rebergen

Spreker

Judith Amsenga

Speelduur

8 uur 11 min

€ 12,99

Beschrijving

In de vlijmscherpe thriller Dubbelspel, het eerste deel in de Officier-serie van Bregje Rebergen, zijn Valérie en Aisha een pianoduo van internationale allure en reizen voor hun optredens de hele wereld over. Het publiek ligt aan hun voeten, maar de roem eist ook zijn tol. Aisha moet steeds meer moeite doen om herinneringen aan haar donkere verleden te onderdrukken, terwijl haar zus Valérie zich machteloos voelt omdat ze niet kan helpen. Als Aisha vervolgens de losgeslagen Niek ontmoet, wordt ze meegesleurd in zijn gevaarlijke wereld.

Ondertussen leidt officier van justitie Rixt van Leeuwen, die woont en werkt in het Gooi, een groot onderzoek naar drugscriminaliteit. Haar team staat op het punt een internationaal opererende crystal meth-organisatie op te rollen. Wanneer er een moord wordt gepleegd en een van haar undercoveragenten in levensgevaar verkeert, raakt de hele zaak in een stroomversnelling. Pianozussen Valérie en Aisha staan ineens op een heel andere manier in het middelpunt van de belangstelling...

Details

Imprint

Xander Uitgevers B.V.

Uitgever

Xander Uitgevers B.V.

Publicatiedatum

2 juli 2024

ISBN

9789401622868

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 11 min

Bestandsgrootte

674 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Bregje Rebergen ging na haar studie rechten aan de slag bij een gerenommeerd advocatenkantoor in Amsterdam, en werkte als jurist bij de overheid. Ze verhuisde met haar gezin naar New York, maar woont inmiddels met haar man en hun vier kinderen in Blaricum.

Meer spreker Judith Amsenga Bekijk alles

Daten is (nog steeds) k*t
€ 12,99
Onder vuur

Onder vuur

Nick de Koning

€ 14,99
In de steigers

In de steigers

Nick de Koning

€ 14,99
What the f*ck?!

What the f*ck?!

Saskia Wolters

€ 12,95