De hack van de eeuw
De hack van de eeuw
Nog geen fragment

De hack van de eeuw

In De hack van de eeuw schetst journalist Diamant Salihu een ontluisterend beeld van de internationale drugshandel, en de eindeloze strijd om die te ontmantelen. Met een voorwoord van Yelle Tieleman.

€ 14,99

Beschrijving

In de internationale true crime-hit De hack van de eeuw zet misdaadjournalist Diamant Salihu uiteen hoe een Frans-Nederlandse politiesamenwerking de gecodeerde berichtendienst EncroChat weet te hacken, waardoor ze maandenlang en in realtime mee kunnen lezen met de communicatie tussen drugsbazen, koeriers en tienerhuurmoordenaars.

In De hack van de eeuw beschrijft Salihu hoe de diensten snel moeten handelen om levens te redden, zonder te laten merken dat ze meelezen. Hij laat zien wat de effecten zijn van de hack, hoe centraal Ridouan Taghi staat in de internationale drugshandel, en hoe criminelen te werk gaan om steeds jongere moordenaars te rekruteren. Het resultaat is een ontluisterend beeld van de internationale drugshandel, en de eindeloze strijd om die te ontmantelen. Met een voorwoord van Yelle Tieleman, auteur van De Hedelse afpersingszaak en onderzoeksjournalist georganiseerde misdaad voor Follow the Money.

Details

Imprint

Xander Uitgevers B.V.

Uitgever

Xander Uitgevers B.V.

Publicatiedatum

23 juli 2024

ISBN

9789401622882

Taal

Nederlands

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Diamant Salihu (1983) is de grootste misdaadjournalist van Zweden, en wordt geregeld geïnterviewd door Nederlandse en internationale kranten. Hij heeft tot nu toe twee boeken geschreven, waarvan er ruim 350.000 exemplaren over de toonbank zijn gegaan. De vertaalrechten zijn al verkocht aan de Verenigde Staten.

Meer spreker Ludo van der Winkel Bekijk alles

Een vreemd gezicht

Een vreemd gezicht

Åke Edwardson

€ 9,99
Nog niet dood

Nog niet dood

Åke Edwardson

€ 9,99
De hemel is een plek op aarde
€ 9,99
Tot in eeuwigheid

Tot in eeuwigheid

Åke Edwardson

€ 9,99