Maybe someday
Maybe someday

Maybe someday

Misschien ooit

Wanneer Sydneys perfecte leventje in duigen valt, komt de mysterieuze Ridge op haar pad. 'Maybe someday' is de Nederlandse editie van Colleen Hoovers roman over vriendschap, verraad en romantiek.

Serie

Maybe deel 1

Auteur

Colleen Hoover

Spreker

Anouk Scheepens

Speelduur

11 uur 31 min

€ 16,99

Beschrijving

'Maybe someday' is een gepassioneerd verhaal over vriendschap, verraad en romantiek van Colleen Hoover, de internationale bestsellerauteur van 'It starts with us' en 'It ends with us'

Sydney geniet van een perfect leven: ze studeert, is verliefd op haar geweldige vriend Hunter en woont samen met haar beste vriendin Tori. Maar alles verandert wanneer ze ontdekt dat Hunter haar bedriegt, en ze moet bedenken wat haar volgende stap zal zijn. Als Sydney haar mysterieuze en aantrekkelijke buurman Ridge gepassioneerd gitaar hoort spelen op zijn balkon, kan ze niet stoppen met luisteren. Sterker nog, ze kan haar ogen niet van hem afhouden. En er is iets aan Sydney dat Ridge ook niet kan negeren. Al snel merken ze dat ze elkaar op meer dan één manier nodig hebben.

Details

Imprint

Z&K

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

8 september 2017

ISBN

9789401910934

Taal

Nederlands

Speelduur

11 uur 31 min

Bestandsgrootte

632 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Colleen Hoover is de wereldwijde bestsellerauteur en TikTok-sensatie van onder meer 'It ends with us', 'Verity' en 'Reminders of him'. Ze won drie jaar op rij – van 2015 tot 2017 – de Goodreads Choice Award voor beste romantische fictie en domineert wekenlang de bestsellerlijsten. Haar romans verschijnen sinds 2014 in het Nederlands. Hoover beperkt zich niet tot één genre, maar in al haar boeken staan romance, spanning, sterke personages en onverwachte twists centraal. Ze is een van de populairste romance-auteurs van het moment.

Meer auteur Colleen Hoover Bekijk alles

€ 7,99
€ 4,99
Never never

Never never

Colleen Hoover, Tarryn Fisher

€ 16,99
Too late

Too late

Colleen Hoover

€ 16,99

Meer spreker Anouk Scheepens Bekijk alles

Daten voor gevorderden

Daten voor gevorderden

Kristan Higgins

€ 14,99
Molly's Game

Molly's Game

Molly Bloom

€ 14,99