November 9
November 9

November 9

9 november is de Nederlandse uitgave van November 9

Een liefdesverhaal dat zich afspeelt op 9 november. 'November 9' is de Nederlandse editie van Colleen Hoovers internationale bestseller over Fallon en Ben.

Auteur

Colleen Hoover

Spreker

Marlies Zoomer

Speelduur

9 uur 36 min

€ 16,99

Beschrijving

'November 9' is een bijzonder liefdesverhaal van Colleen Hoover, de internationale bestsellerauteur van 'It starts wtih us' en 'It ends with us'

Op de dag voor haar verhuizing ontmoet Fallon Ben, een ambitieuze schrijver. Ze brengen haar laatste dag in Los Angeles samen door, en Fallons bewogen leven wordt de inspiratie die Ben altijd al zocht voor zijn roman. In de jaren erna blijven ze elkaar elke 9 november ontmoeten. Tot Fallon op een dag niet meer zeker weet of Ben haar wel altijd de waarheid vertelt. Kan Bens relatie met Fallon – en tegelijkertijd zijn roman – wel worden beschouwd als een liefdesverhaal als het eindigt in liefdesverdriet?

Details

Imprint

Z&K

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

8 september 2017

ISBN

9789401912471

Taal

Nederlands

Speelduur

9 uur 36 min

Bestandsgrootte

789 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Colleen Hoover is de wereldwijde bestsellerauteur en TikTok-sensatie van onder meer 'It ends with us', 'Verity' en 'Reminders of him'. Ze won drie jaar op rij – van 2015 tot 2017 – de Goodreads Choice Award voor beste romantische fictie en domineert wekenlang de bestsellerlijsten. Haar romans verschijnen sinds 2014 in het Nederlands. Hoover beperkt zich niet tot één genre, maar in al haar boeken staan romance, spanning, sterke personages en onverwachte twists centraal. Ze is een van de populairste romance-auteurs van het moment.

Meer auteur Colleen Hoover Bekijk alles

Finding perfect

Finding perfect

Colleen Hoover

€ 6,99

Finding Cinderella

Colleen Hoover

€ 9,99
Losing Hope

Losing Hope

Colleen Hoover

€ 16,99
Hopeless

Hopeless

Colleen Hoover

€ 16,99