Luistervoorbeeld

Weerzien in Virgin River

SerieVirgin River deel 3
Auteur Robyn Carr
Voorlezer Marijke Beversluis
Speelduur 11u 15m 15s
€ 9,99

Beschrijving

Virgin River 3 – Weerzien in Virgin River
De bekende Virgin River-boeken nu verfilmd voor Netflix
 
In het plaatsje Virgin River, idyllisch gelegen in de Californische natuur, spelen de verhalen van Robyn Carr zich af. De tijd lijkt er soms stil te staan; het leven is er goed, en de mensen hebben nog tijd voor elkaar. Maar wat gebeurt er als een buitenstaander zich in dit verborgen paradijs begeeft?
 
Melinda Monroe wil na al het drama in haar leven weg uit het drukke Los Angeles. In een impuls solliciteert ze op de functie van verpleegkundige in Virgin River. Aanvankelijk is het niet bepaald wat ze ervan had verwacht, maar de omgeving doet toch iets met haar. Net als de meer dan aantrekkelijke bareigenaar…
 

Details

UitgeverHarperCollins Holland
Publicatiedatum 29 juli 2018
ISBN 9789402757286
Taal Nederlands
Speelduur 11u 15m 15s
Bestandsgrootte 618 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Robyn Carr
Robyn Carr

Zevenentwintig was Robyn Carr toen haar eerste boek werd uitgegeven, en sindsdien zijn er meer dan dertig titels van haar hand verschenen. Toch duurde het een flink aantal jaren voordat ze haar stijl echt gevonden had, namelijk tot ze aan de Virgin River-serie begon.

Haar streven is om boeken voor vrouwen te schrijven - boeken die grappig zijn zonder flauw te worden, die het leven in al zijn facetten beschrijven zoals het is en die de kracht van vrouwen weergeven. In de enorm populaire Virgin River-serie maakt ze die droom waar.

Robyn heeft twee volwassen kinderen en woont met haar echtgenoot in Las Vegas.

Toon aanbod