Luistervoorbeeld

Mijn zusje Emma

Auteur Elizabeth Flock
Voorlezer Marjolein Algera
Speelduur 9u 12m 1s
€ 9,99

Beschrijving

Toen Carries papa nog leefde, was alles goed. Hij was lief en maakte altijd grapjes. Maar hij ging dood, en nu is Richard er. Richard is haar stiefvader, en hij is niet lief. Hij drinkt en slaat en schreeuwt. En mama doet helemaal niks om te helpen.

Voor Carrie is er nu nog maar één ding echt belangrijk: ze moet haar zusje Emma beschermen. Ze vindt verstopplekken achter de bank en op zolder, en zorgt ervoor dat ze zoveel mogelijk van huis zijn, maar al snel beseft ze dat het voor een achtjarig meisje niet gemakkelijk is om haar zus te redden. Ze doet het zo goed ze kan, en als het niet meer gaat, maakt ze plannen om weg te lopen en nooit meer terug te komen. Maar dan gaat alles mis en is er nog maar één manier om Emma te helpen.

Details

UitgeverHarperCollins Holland
Publicatiedatum 29 juli 2018
ISBN 9789402757378
Taal Nederlands
Speelduur 9u 12m 1s
Bestandsgrootte 505 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Deze roman onderscheidt zich van andere romans over dit thema door het verrassende einde en de gedetailleerde wijze waarop de auteur het leven van Carrie door haar ogen beschrijft. Een onthutsend drama.' - Biblion

Over de auteur
Photo Elizabeth Flock
Elizabeth Flock

Elizabeth Flock werkte als journalist voor TIME en People voordat ze als televisiecorrespondent bij CBS News aan de slag ging en in die hoedanigheid de hele wereld over vloog.

Mijn zusje Emma, haar tweede boek, betekende haar grote doorbraak als schrijfster. Het stond zes aaneengesloten weken op de New York Times bestsellerlijst en werd door Kirkus Reviews omschreven als "enorm aangrijpend". Op Amazon werd de roman vergeleken met To Kill a Mockingbird, en Book Sense koos het als beste boek van het jaar. Inmiddels is het in 11 landen uitgegeven.

Elizabeth woont in New York City en Northeast Harbor, Maine.

Toon aanbod