Luistervoorbeeld

Vechten voor Max

Wat doe je als je zoon wordt beschuldigd van moord?
Auteur Antoinette van Heugten
Voorlezer Marlies Somers
Speelduur 10u 57m 50s
€ 9,99

Beschrijving

Met pijn in het hart laat Danielle Parkman haar autistische, maar superslimme zoon Max opnemen in de gerenommeerde inrichting Maitland. In plaats van beter gaat het daar steeds slechter met hem. Toch kan ze onmogelijk de door de artsen gestelde diagnose accepteren: Max zou agressief en gevaarlijk zijn. Zo kent ze haar zoon absoluut niet! Woedend besluit ze Max weg te halen uit Maitland, maar dan vindt ze hem bewusteloos in een kamer, onder het bloed, naast een jonge patiënt die wreed is doodgestoken.

Max wordt beschuldigd van de moord, en Danielle is de wanhoop nabij. Hoewel alles tegen hem pleit, is ze ervan overtuigd dat hij onschuldig is en dat de werkelijke moordenaar vrij rondloopt. Met hulp van advocaat Tony Sevillas en de shabby privédetective Doaks bindt ze de strijd aan met het systeem. Ze moet de waarheid achterhalen - en haar kind redden.

Details

UitgeverHarperCollins Holland
Publicatiedatum 29 juli 2018
ISBN 9789402757453
Taal Nederlands
Speelduur 10u 57m 50s
Bestandsgrootte 602 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Het boek beschrijft de zoektocht van een wanhopige moeder, gehinderd door protocollen, verslagen en een afstandelijke houding van artsen en verpleegkundigen. De schrijfster put uit eigen ervaringen betreffende de hulp aan kinderen met autisme, ze heeft zelf twee zoons met autisme. Een groot deel van het verhaal speelt zich tijdens de rechtszaak af waar Danielle de onschuld van haar zoon probeert te bewijzen (de schrijfster is ook advocate). Het verhaal is spannend en stukje bij beetje ontdek je de waarheid over de moord.' - Biblion

Over de auteur
Photo Antoinette van Heugten
Antoinette van Heugten

Antoinette van Heugten is Amerikaans auteur. Ze was als voormalig internationaal strafrechtadvocaat 15 jaar over de hele wereld actief, vooral in Scandinavië, Duitsland, Nederland en in haar woonplaats Houston. Ze is afgestudeerd aan de Universiteit van Texas in Austin, Texas en schreef de boeken Vechten voor Max en Verzwegen verleden.

Toon aanbod