Vechten voor Max
Vechten voor Max

Vechten voor Max

Wat doe je als je zoon wordt beschuldigd van moord?

Met pijn in het hart laat Danielle Parkman haar autistische, maar superslimme zoon Max opnemen in de gerenommeerde inrichting Maitland. Dan wordt Max wordt beschuldigd van moord...

Auteur

Antoinette van Heugten

Spreker

Marlies Somers

Speelduur

10 uur 57 min

€ 9,99

Beschrijving

Met pijn in het hart laat Danielle Parkman haar autistische, maar superslimme zoon Max opnemen in de gerenommeerde inrichting Maitland. In plaats van beter gaat het daar steeds slechter met hem. Toch kan ze onmogelijk de door de artsen gestelde diagnose accepteren: Max zou agressief en gevaarlijk zijn. Zo kent ze haar zoon absoluut niet! Woedend besluit ze Max weg te halen uit Maitland, maar dan vindt ze hem bewusteloos in een kamer, onder het bloed, naast een jonge patiënt die wreed is doodgestoken.

Max wordt beschuldigd van de moord, en Danielle is de wanhoop nabij. Hoewel alles tegen hem pleit, is ze ervan overtuigd dat hij onschuldig is en dat de werkelijke moordenaar vrij rondloopt. Met hulp van advocaat Tony Sevillas en de shabby privédetective Doaks bindt ze de strijd aan met het systeem. Ze moet de waarheid achterhalen - en haar kind redden.

Details

Imprint

HarperCollins Holland

Uitgever

HarperCollins Holland

Publicatiedatum

29 juli 2018

ISBN

9789402757453

Taal

Nederlands

Speelduur

10 uur 57 min

Bestandsgrootte

602 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Antoinette van Heugten is Amerikaans auteur. Ze was als voormalig internationaal strafrechtadvocaat 15 jaar over de hele wereld actief, vooral in Scandinavië, Duitsland, Nederland en in haar woonplaats Houston. Ze is afgestudeerd aan de Universiteit van Texas in Austin, Texas en schreef de boeken Vechten voor Max en Verzwegen verleden.

Meer spreker Marlies Somers Bekijk alles

Als ik auto had kunnen rijden was ik nu niet zwanger (van mijn beste vriend)
€ 9,99
De vallei

De vallei

Suzanne Vermeer

€ 11,99
No Exit

No Exit

Maren Stoffels

€ 11,99
Voor als ik er niet meer ben
€ 12,99