Luistervoorbeeld

De jacht op El Chapo

Het exclusieve verhaal van de undercoveragent die 's werelds meest gezochte drugsbaron oppakte
Auteur Andrew Hogan, Douglas Century
Spreker Omar Baroud
Speelduur 9u 44m 9s
€ 14,99

Beschrijving

Joaquín Guzmán Loera, beter bekend als El Chapo, maakte sinds de jaren tachtig carrière binnen het Mexicaanse Sinaloakartel, en uiteindelijk gold hij als een van de rijkste (in 2009 werd zijn vermogen geschat op 1 miljard dollar) en machtigste drugsbaronnen van Mexico, en staatsvijand van de VS. Zijn spectaculaire ontsnappingen – onder andere via een anderhalve kilometer lange tunnel – droegen bij aan zijn bekendheid.

Maar uiteindelijk bleek ook de machtige El Chapo een Nemesis te hebben: Andrew Hogan, een Amerikaanse dea Special Agent. De jacht op El Chapo vertelt zijn verhaal, over hoe hij infiltreerde in het kartel en met ijzeren volharding alle sporen bleef volgen die naar de wrede kartelleider leidden. Tijdens deze geheime operatie ontdekte Hogan dat hij en El Chapo allebei een obsessieve aandacht hadden voor de kleinste details. Hogans aanpak werkte: El Chapo werd in 2014 opgepakt en is inmiddels uitgeleverd aan de Verenigde Staten.

Details

UitgeverHarperCollins Holland
Publicatiedatum 29 januari 2019
ISBN 9789402758061
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 9u 44m 9s
Bestandsgrootte 537 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Andrew Hogan is een voormalig undercoveragent bij de DEA. Hij zit nu in het bedrijfsleven en woont op een geheime locatie.

Toon aanbod