Luistervoorbeeld

Zondagskind

Alsof opgroeien nog niet lastig genoeg is
Auteur Judith Visser
Voorlezer Anne van Veen
Speelduur 18u 1m 10s
€ 14,99

Beschrijving

Jasmijn Vink praat niet. Wel met haar hond. En met Elvis. Die zeggen namelijk niets terug en dat is fijn. Dan hoeft zij zich niet af te vragen wat er bedoeld wordt. Of na te denken over wat ze moet antwoorden. Hoe kan het dat anderen wel weten hoe ze zich moeten gedragen? Dat mensen zich kunnen afsluiten voor de voortdurende stroom van prikkels, die ervoor zorgt dat haar hoofd implodeert? Met vallen en opkrabbelen leert Jasmijn hoe ze zich in sociale situaties staande kan houden.

Zondagskind vertelt het verhaal van een jong meisje dat opgroeit in de jaren tachtig en negentig, een tijd waarin weinig bekend was over autisme. Jasmijn bewandelt haar eigen, hobbelige pad en leert bij elk obstakel zichzelf en de wereld waarin ze leeft beter te begrijpen. Zondagskind neemt de lezer mee in de belevingswereld van iemand met asperger.

Details

UitgeverHarperCollins Holland
Publicatiedatum 26 augustus 2019
ISBN 9789402758139
Taal Nederlands
Speelduur 18u 1m 10s
Bestandsgrootte 990 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Een boek om stil van te worden!' (Leeskost)

'Visser raakt de lezer recht in haar ziel.' (Noordhollands Dagblad)

Over de auteur
Photo Judith Visser
Judith Visser

Judith Visser (1978) debuteerde in 2006 en schreef reeds twaalf boeken. Haar meest recente werk is de autobiografische bestseller Zondagskind (2018), over opgroeien met autisme.

Toon aanbod