Luistervoorbeeld

Alles tussen jou en mij

Auteur Susan Wiggs
Spreker Jantine van den Bosch
Speelduur 14u 6m 15s
€ 14,99

Beschrijving

Ze leven in totaal verschillende werelden - tot een dramatisch voorval hen samenbrengt...

Caleb Stolz heeft zijn broer op diens sterfbed beloofd dat hij voor zijn twee jonge kinderen zal zorgen. Dit betekent dat hij terug moet naar zijn amish-wortels en weer in de kleine gesloten gemeenschap moet gaan wonen die hij jaren eerder heeft verlaten. Hoewel dat niet gemakkelijk is voor hem, is hij toch al snel gelukkig op de boerderij, met zijn neefje en nichtje.

Tot zijn neefje zwaargewond raakt bij een ongeluk. Caleb kan niet anders dan het kind met een helikopter naar een ziekenhuis in de stad laten brengen; een keuze waarmee hij zich de woede van de hele gemeenschap op de hals haalt. Hij lijkt er helemaal alleen voor te staan. Dan ontmoet hij Reese Powell, een toegewijde arts tot wie hij zich onmiddellijk aangetrokken voelt. Maar zal het ooit iets tussen hen kunnen worden?

Details

UitgeverHarperCollins Holland
Publicatiedatum 20 februari 2020
ISBN 9789402758528
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 14u 6m 15s
Bestandsgrootte 775 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Susan Wiggs

Susan Wiggs schrijft het liefst over de dagelijkse levens van gewone mensen. Dat ze dit doet op een manier die lezers aanspreekt, blijkt uit het feit dat haar boeken regelmatig op nummer 1 van The New York Times-bestsellerlijst staan, en dat er wereldwijd bijna 20 miljoen exemplaren van haar boeken zijn verkocht.

Toon aanbod