Huwelijk met spelregels
Huwelijk met spelregels

Huwelijk met spelregels

Als Noelle een streepje op haar zwangerschapstest ziet verschijnen, is ze dolblij. Maar hoe gaat ze het allemaal regelen? Ze moet het immers zonder de vader van de baby stellen – ook al was ze niet echt verliefd.

Auteur

Susan Mallery

Spreker

Pieternel Pouwels

Speelduur

4 uur 22 min

€ 6,99

Beschrijving

Ze kan hem toch niet zomaar laten gaan?

Als Noelle een streepje op haar zwangerschapstest ziet verschijnen, is ze dolblij. Maar hoe gaat ze het allemaal regelen? Ze moet het immers zonder de vader van de baby stellen – ook al was ze niet echt verliefd. Wanneer Devlin, haar baas, voorstelt om een verstandshuwelijk aan te gaan voor twee jaar, lijkt het haar het beste om zijn voorstel aan te nemen. Maar algauw heeft ze vreselijk spijt… van het feit dat de overeenkomst strikt zakelijk is!

Details

Imprint

HarperCollins Holland

Uitgever

HarperCollins Holland

Publicatiedatum

21 februari 2020

ISBN

9789402758757

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 22 min

Bestandsgrootte

241 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Susan Mallery is een Amerikaanse bestsellerauteur. Een cursus 'Hoe schrijf ik een roman' zette Susan op het juiste spoor. Ze maakte weliswaar haar studie af (waardoor ze zich accountant mag noemen), maar besloot al snel om te proberen van schrijven haar beroep te maken. En dat lukte: inmiddels heeft ze ruim honderd boeken op haar naam staan, waarvan er vele op de bestsellerlijsten van de New York Times en de USA Today prijkten. Haar verhalen zijn zo geliefd door hun unieke combinatie van humor en emotie, en niet te vergeten de warme, levensechte personages.

Susan woont met haar echtgenoot in Seattle, een stad die in vele van haar boeken het decor is. Het feit dat het er veel regent kan ze niet waarderen - de heerlijke koffie die er vandaan komt echter wel!

Meer auteur Susan Mallery Bekijk alles

Hoofd koel, hart verloren
€ 6,99
Dure kussen

Dure kussen

Susan Mallery

€ 6,99
Toevallig de jouwe

Toevallig de jouwe

Susan Mallery

€ 9,99

Meer spreker Pieternel Pouwels Bekijk alles

Liefde is een spel - Bloody Romance 2
€ 12,99
Hoe niemand mij geloofde en ik bijna alles verloor
€ 13,99