Luistervoorbeeld

Huwelijk met spelregels

Auteur Susan Mallery
Voorlezer Pieternel Pouwels
Speelduur 4u 22m 44s
€ 6,99

Beschrijving

Ze kan hem toch niet zomaar laten gaan?

Als Noelle een streepje op haar zwangerschapstest ziet verschijnen, is ze dolblij. Maar hoe gaat ze het allemaal regelen? Ze moet het immers zonder de vader van de baby stellen – ook al was ze niet echt verliefd. Wanneer Devlin, haar baas, voorstelt om een verstandshuwelijk aan te gaan voor twee jaar, lijkt het haar het beste om zijn voorstel aan te nemen. Maar algauw heeft ze vreselijk spijt… van het feit dat de overeenkomst strikt zakelijk is!

Details

UitgeverHarperCollins Holland
Publicatiedatum 21 februari 2020
ISBN 9789402758757
Taal Nederlands
Speelduur 4u 22m 44s
Bestandsgrootte 241 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Susan Mallery
Susan Mallery

Susan Mallery is een Amerikaanse bestsellerauteur. Een cursus 'Hoe schrijf ik een roman' zette Susan op het juiste spoor. Ze maakte weliswaar haar studie af (waardoor ze zich accountant mag noemen), maar besloot al snel om te proberen van schrijven haar beroep te maken. En dat lukte: inmiddels heeft ze ruim honderd boeken op haar naam staan, waarvan er vele op de bestsellerlijsten van de New York Times en de USA Today prijkten. Haar verhalen zijn zo geliefd door hun unieke combinatie van humor en emotie, en niet te vergeten de warme, levensechte personages.

Susan woont met haar echtgenoot in Seattle, een stad die in vele van haar boeken het decor is. Het feit dat het er veel regent kan ze niet waarderen - de heerlijke koffie die er vandaan komt echter wel!

Toon aanbod