Luistervoorbeeld

Hoofd koel, hart verloren

SerieIntiem deel 271A
Auteur Susan Mallery
Voorlezer Iris Vlutters
Speelduur 4u 34m 27s
€ 6,99

Beschrijving

Jack is verbijsterd. Wie is die prachtige jonge vrouw die hem staat op te wachten? Als ze nadert, herkent hij Meri, die hij elf jaar niet heeft gezien, maar wel op afstand heeft gevolgd. De tijd is haar goed gezind geweest: het verlegen meisje is veranderd in een zeer aantrekkelijke vrouw. Die nog een appeltje met hem te schillen heeft, zo blijkt...

Details

ImprintHarlequin
UitgeverHarperCollins Holland
Publicatiedatum 11 februari 2021
ISBN 9789402760682
Taal Nederlands
Speelduur 4u 34m 27s
Bestandsgrootte 506 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app
Over de auteur
Photo Susan Mallery
Susan Mallery

Susan Mallery is een Amerikaanse bestsellerauteur. Een cursus 'Hoe schrijf ik een roman' zette Susan op het juiste spoor. Ze maakte weliswaar haar studie af (waardoor ze zich accountant mag noemen), maar besloot al snel om te proberen van schrijven haar beroep te maken. En dat lukte: inmiddels heeft ze ruim honderd boeken op haar naam staan, waarvan er vele op de bestsellerlijsten van de New York Times en de USA Today prijkten. Haar verhalen zijn zo geliefd door hun unieke combinatie van humor en emotie, en niet te vergeten de warme, levensechte personages.

Susan woont met haar echtgenoot in Seattle, een stad die in vele van haar boeken het decor is. Het feit dat het er veel regent kan ze niet waarderen - de heerlijke koffie die er vandaan komt echter wel!

Toon aanbod