Met voorbedachten rade
Met voorbedachten rade

Met voorbedachten rade

Hij is New Yorks bekendste playboy. Zij heeft hem nodig

Rechercheur Allison Greene is een vrouw met een missie. Ze wil een taskforce opzetten tegen drugsgeweld, zodat niemand hoeft mee te maken wat zij als jong meisje moest doorstaan.

Serie

Auteur

Danielle Carson

Spreker

Ottolien Boeschoten

Speelduur

9 uur 28 min

€ 14,99

Beschrijving

Hij is de bekendste playboy van New York. Zij heeft hem nodig.

In Manhattans Upper East Side houden de mannen en vrouwen van de NYPD de stad veilig. Zij zijn het beste dat New York te bieden heeft. New York’s Finest is een driedelige steamy romance-serie vol knappe mannen en eigenwijze vrouwen, met een vleugje misdaad en spannende sexy times. Met voorbedachten rade is het tweede deel.

Rechercheur Allison Greene is een vrouw met een missie. Ze wil een taskforce opzetten tegen drugsgeweld, zodat niemand hoeft mee te maken wat zij als jong meisje moest doorstaan. Om die taskforce van de grond te krijgen heeft ze alleen wel hulp nodig van Damien Richman: een verdraaid irritante, arrogante én aantrekkelijke advocaat.

Damien heeft jarenlang genoten van zijn playboystatus, maar nu zijn positie bij het advocatenkantoor in gevaar komt, staat dat imago hem in de weg. Zijn voorstel? Een schijnhuwelijk. Hij helpt Allison met de taskforce als zij zich voordoet als zijn vrouw. Haar regel? Ze houden het puur zakelijk. Maar regels zijn er om te breken…

Danielle Carson is gek op romance. Haar verhalen op wattpad trokken duizenden lezers en ze is tweevoudig Wattys-winnaar in de categorie romance. Haar serie New York's Finest is perfect voor fans van Elle Kennedy, Meghan Quinn en Vi Keeland.

Details

Imprint

HarperCollins

Uitgever

HarperCollins Holland

Publicatiedatum

17 mei 2023

ISBN

9789402769166

Taal

Nederlands

Speelduur

9 uur 28 min

Bestandsgrootte

1127 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Meer auteur Danielle Carson Bekijk alles

Op heterdaad

Op heterdaad

Danielle Carson

€ 14,99

Meer spreker Ottolien Boeschoten Bekijk alles

€ 12,99
Het geheim van Parijs

Het geheim van Parijs

Lily Graham

€ 12,95
Het kind uit Auschwitz
€ 12,95
De vlucht uit Hamburg

De vlucht uit Hamburg

Lily Graham

€ 12,95