De openbaring
De openbaring

De openbaring

Een weergaloos, onheilspellend en hilarisch portret van een gezin dat niet langer met leugens wil leven, in een wereld waarin de gevestigde orde alles op alles zet om verandering en vooruitgang tegen te houden.

Auteur

A.M. Homes

Spreker

Oscar Siegelaar

Vertalers

Gerda Baardman, Monique ter Berg

Speelduur

12 uur 26 min

€ 15,99

Beschrijving

Big Guy houdt van zijn gezin, van zijn geld en van zijn land. De uitslag van de verkiezingen in 2008 is een grote schok en uit woede en frustratie verzamelt Big Guy een groep gelijkgestemde mannen om zich heen om zijn versie van de Amerikaanse droom weer in ere te herstellen. Terwijl de mannen in het geheim hun revolutie voorbereiden valt het gezinsleven van Big Guy in rap tempo uit elkaar. Zijn vrouw Charlotte ontdekt in een afkickkliniek dat haar leven haar niet heeft gebracht waar ze vroeger van droomde, en zijn achttienjarige dochter Meghan begint zich af te vragen of ze de politieke ideologie van haar vader wel zo klakkeloos wil volgen.

In De openbaring schetst A.M. Homes een weergaloos, onheilspellend en hilarisch portret van een gezin dat niet langer met leugens wil leven, in een wereld waarin de gevestigde orde alles op alles zet om verandering en vooruitgang tegen te houden.

Details

Imprint

Bezige Bij b.v., Uitgeverij De

Uitgever

Bezige Bij b.v., Uitgeverij De

Publicatiedatum

12 januari 2023

ISBN

9789403121628

Taal

Nederlands

Speelduur

12 uur 26 min

Bestandsgrootte

649 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Meer spreker Oscar Siegelaar Bekijk alles

Generatie angststoornis

Jonathan Haidt

€ 14,99
Zo niet, dan toch

Zo niet, dan toch

Joost Bakker

€ 12,99
Met Nietzsche aan de keukentafel
€ 14,99
Ga je erover schrijven?
5.0
€ 14,99