Power
Power

Power

Stop met sorry zeggen en leef voluit

Vol inspirerende ervaringsverhalen en praktische tips biedt POWER de lezer uitgebreide tools om uitdagingen als twijfels over jezelf, discriminatie, burn-out en trauma aan te gaan.

Auteur

Kemi Nekvapil

Spreker

Naomi Grant

Vertaler

Akkie de Jong

Speelduur

6 uur 23 min

€ 15,99

Beschrijving

Kemi Nekvapil weet hoe het is om bang, kwetsbaar en machteloos te zijn. Ze groeide op in een pleeggezin, en vaak bleven deuren voor haar gesloten omdat ze vrouw is en vanwege haar huidskleur. Door haar eigen keuzes te maken en haar stem te gebruiken zonder zich opzij te laten zetten nam ze haar eerste stappen naar een gedurfd, doelgericht leven. In dit boek laat Kemi andere vrouwen zien hoe ook zij hun leven kunnen veranderen door de baas te worden over hun eigen verhaal. Daarnaast breekt Kemi traditionele machtsparadigma’s af, onderzoekt ze waarom we als vrouwen zo gemakkelijk onze macht weggeven en laat ze ons zien hoe we onze kracht kunnen terugwinnen.
Vol inspirerende ervaringsverhalen en praktische tips biedt POWER de lezer uitgebreide tools om uitdagingen als twijfels over jezelf, discriminatie, burn-out en trauma aan te gaan.

Details

Imprint

Cargo

Uitgever

Bezige Bij b.v., Uitgeverij De

Publicatiedatum

14 september 2023

ISBN

9789403130460

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 23 min

Bestandsgrootte

351 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Meer spreker Naomi Grant Bekijk alles

De logé

Nelle Lamarr

€ 12,99
Maysa & Musa en het koekjesmysterie
€ 8,99
Wonderpaard

Wonderpaard

Claudia Jong

€ 8,99
Holly

Holly

Stephen King

€ 19,99