Inslag
Inslag
Nog geen fragment

Inslag

Inslag is de tweede thriller rond politie-inspecteur Eira Sjödin. Scandinavische spanning op hoog niveau, van de winnaar van de Glass Key Award.

€ 15,99

Beschrijving

In Malmberget, een kleine Zweedse stad net boven de poolcirkel, schokt en beeft de aarde door de mijn die steeds meer ruimte vraagt. Huizen worden ontruimd en bewoners verplaatst. Bij de laatste controle van een lege woning horen de werklieden ineens een geluid uit de kelder. Een dier? Nadat ze een kelderraam hebben ingeslagen, treffen ze weggekropen in het donker een doodsbange man aan.
Een tijd later ontvangt politie-inspecteur Eira Sjödin een telefoontje van een vrouw die meldt dat haar ex-man is verdwenen. Ze doorzoeken zijn appartement, maar vinden niets verdachts. Weken later wordt bij toeval zijn lichaam in de kelder van een verlaten woning aangetroffen, en heeft Eira plotseling een moordzaak in handen. Wanneer haar baas op een dag niet op zijn werk verschijnt, lijkt ook hij slachtoffer te zijn – en dan begint de tijd plotseling te dringen.

Details

Imprint

Cargo

Uitgever

Bezige Bij b.v., Uitgeverij De

Publicatiedatum

7 maart 2024

ISBN

9789403132587

Taal

Nederlands

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Meer spreker Jennifer van Brenk Bekijk alles

Wie het eerst liegt

Wie het eerst liegt

Ashley Elston

€ 12,99
Misser onder de mistletoe
€ 9,95
De Ashford-affaire

De Ashford-affaire

Lauren Willig

€ 12,99
Thuiskomen in Brightwater Bay
€ 13,99