Luistervoorbeeld

Zeg dat het je spijt

Literaire thriller
Auteur Michael Robotham
Spreker Jan Donkers
Speelduur 13u 35m 59s
€ 9,99

Beschrijving

De vriendinnen Piper en Tash verdwijnen op een gewone zondagochtend. Niemand weet waar ze zijn en de verdwijning houdt het hele land in haar greep. Drie jaar later wordt tijdens de ergste sneeuwstorm in jaren een echtpaar op brute wijze vermoord in de boerderij waar Tash woonde. Een verwarde jongen wordt bij de boerderij opgepakt. Hij zegt dat hij die nacht een meisje heeft gezien dat achterna werd gezeten door een sneeuwman.

Psycholoog Joe O’Loughlin gelooft niet dat de jongen schuldig is, zeker wanneer hij kijkt naar de manier waarop de moordenaar te werk is gegaan. Langzamerhand begint hij te vermoeden dat er een verband is met de twee vermiste meisjes. Maar hoe dichter hij bij de waarheid komt, hoe gevaarlijker de zaak wordt.

Details

ImprintCargo
UitgeverDe Bezige Bij
Publicatiedatum 2 april 2016
ISBN 9789403169101
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 13u 35m 59s
Bestandsgrootte 747 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Robotham werkt situaties, personages, hun observaties en gedachten zorgvuldig uit, en dat komt zowel het verhaal als het tempo ten goede. Zo onderscheiden echte schrijvers zich van crimewrite-cursisten. ****' - Nu.nl


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Michael Robotham

Michael Robotham (1960) is een Australische journalist. Hij reisde jarenlang de wereld rond en maakte reportages voor diverse kranten en tijdschriften.

Van zijn hand verschenen de zeer succesvolle thrillers De verdenking, Het verlies, Nachtboot, Gebroken, Vuurvast, Boetedoening, Zeg dat het je spijt, Door mijn ogen en De afrekening. Zijn werk is bekroond met de Ned Kelly Award.

Toon aanbod