Luistervoorbeeld

Aangeraakt

Auteur Lisa Gardner
Voorlezer Karin Douma
Speelduur 14u 18m 2s
€ 9,99

Beschrijving

Libby en haar man Justin komen na een avondje uit weer thuis bij hun vijftienjarige dochter, maar stuiten binnen op drie onbekende mannen. Een Taser is genoeg om het gezin uit te schakelen, en als ze wakker worden bevinden ze zich in een verlaten gevangenis – ooit gebouwd door het bedrijf van Justin. Terwijl het gezin probeert samen te werken om te overleven, domineert één vraag hun gedachten: waarom zijn ze alle drie gekidnapt?

Politieagente Tessa Leoni vertrouwt de zaak niet, want het is zeer ongebruikelijk dat kidnappers een heel gezin ontvoeren. Samen met de plaatselijke sheriff besluit Tessa dieper te gaan graven in het leven van Libby en Justin. Wie zou zo’n ogenschijnlijk perfect gezin willen ontvoeren? En hoe ver zou deze persoon bereid zijn te gaan?

Details

ImprintUitgeverij Cargo
UitgeverDe Bezige Bij
Publicatiedatum 17 september 2016
ISBN 9789403169507
Taal Nederlands
Speelduur 14u 18m 2s
Bestandsgrootte 1178 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

‘Lisa Gardner wordt steeds beter. Aangeraakt gaat over de ontvoering van een compleet gezin. Origineel, geloofwaardig en doodeng!’ (Karin Slaughter)

‘Aangeraakt heeft de kracht van een standalone en de charme van een serie. Een combinatie die samen met de goed construeerde plot zorgt voor aangenaam leesvoer.’ (VN Detective & Thriller)

‘De school van Slaughterhouse, de thrillerfabriek o.l.v. Karin Slaughter, heeft weer een adrealineverhogend boek afgeleverd: Aangeraakt van Lisa Gardner.’ (Panorama)

‘Je hoeft niet van thrillers te houden om Aangeraaktte kunnen waarderen. Gardner schrijft in een stijl die nooit uit de mode raakt, en dat geldt ook voor haar boeken.’ **** (Boekenkrant)

‘Mustread’ (Viva)

‘Hard én broeierig.’ (Wegener huis-aan-huis)

‘Vlot leesbare, originele thriller met een onverwacht einde.’ (NBD Biblion)

‘Bloedstollend’ (Elegance)

‘Met Aangeraakt heeft Lisa Gardner de juiste ingrediënten voor een thriller bij elkaar gestopt; één koelbloedige mastermind, drie commando’s die overal op voorbereid zijn en een gezin dat uit elkaar dreigt te vallen door alle geheimen.’ (Bangersisters)

Over de auteur
Photo Lisa Gardner
Lisa Gardner

Lisa Gardner, een pseudoniem van Lisa Baumgartner (1971), is een van de meest geprezen en succesvolle misdaadauteurs ter wereld. Ze wordt in dertig landen vertaald en verkocht meer dan 22 miljoen boeken. In 2012 stond ze met maar liefst drie titels tegelijk in de New York Times-bestsellerlijst. Lisa woont in New Hampshire met haar gezin.

Toon aanbod