Luistervoorbeeld

Aangeraakt

Auteur Lisa Gardner
Spreker Karin Douma
Speelduur 14u 18m 2s
€ 9,99

Beschrijving

Libby en haar man Justin komen na een avondje uit weer thuis bij hun vijftienjarige dochter, maar stuiten binnen op drie onbekende mannen. Een Taser is genoeg om het gezin uit te schakelen, en als ze wakker worden bevinden ze zich in een verlaten gevangenis – ooit gebouwd door het bedrijf van Justin. Terwijl het gezin probeert samen te werken om te overleven, domineert één vraag hun gedachten: waarom zijn ze alle drie gekidnapt?

Politieagente Tessa Leoni vertrouwt de zaak niet, want het is zeer ongebruikelijk dat kidnappers een heel gezin ontvoeren. Samen met de plaatselijke sheriff besluit Tessa dieper te gaan graven in het leven van Libby en Justin. Wie zou zo’n ogenschijnlijk perfect gezin willen ontvoeren? En hoe ver zou deze persoon bereid zijn te gaan?

Details

ImprintCargo
UitgeverDe Bezige Bij
Publicatiedatum 17 september 2016
ISBN 9789403169507
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 14u 18m 2s
Bestandsgrootte 1178 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Je hoeft niet van thrillers te houden om Aangeraakt te kunnen waarderen. Gardner schrijft in een stijl die nooit uit de mode raakt, en dat geldt ook voor haar boeken. ****' - Boekenkrant

'Mustread' - Viva

'Vlot leesbare, originele thriller met een onverwacht einde.' - NBD Biblion

'Bloedstollend' - Elegance


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Lisa Gardner

Lisa Gardner, een pseudoniem van Lisa Baumgartner (1971), is een van de meest geprezen en succesvolle misdaadauteurs ter wereld. Ze wordt in dertig landen vertaald en verkocht meer dan 22 miljoen boeken. In 2012 stond ze met maar liefst drie titels tegelijk in de New York Times-bestsellerlijst. Lisa woont in New Hampshire met haar gezin.

Toon aanbod