Luistervoorbeeld

De leeuwen van Sicilië

Auteur Stefania Auci
Spreker Esther Floor
Speelduur 16u 47m 6s
€ 16,99

Beschrijving

Wanneer in 1799 een aardbeving hun dorp verwoest, besluiten de broers Paolo en Ignazio Florio naar Palermo te verhuizen. Het zal het begin zijn van een ongelooflijke reis waarin de leden van de familie Florio tot de ongekroonde koningen van Palermo uitgroeien. Ze staan vandaag de dag nog steeds bekend als De leeuwen van Sicilië. Vanuit een klein handeltje in specerijen lukt het de broers om als tonijnvissers en metaalbewerkers een zakenimperium op te bouwen. Als Paolo’s zoon Vincenzo Florio het geheim van de marsalawijn weet te ontsluiten, neemt hun macht en rijkdom een nog hogere vlucht.

Duistere geheimen, verraad, liefdesaffaires en eerwraak vormen een rode draad door de decennia heen, en Stefania Auci weet met een weergaloos oog voor detail de rijke en kleurrijke geschiedenis van Sicilië en zijn belangrijkste en beroemdste familie tot leven te brengen.

Details

ImprintCargo
UitgeverDe Bezige Bij
Publicatiedatum 24 november 2019
ISBN 9789403181509
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 16u 47m 6s
Bestandsgrootte 922 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Stefania  Auci

Stefania Auci (1974) werd geboren in Trapani en woont en werkt in Palermo. Ze schreef eerder drie romans. De leeuwen van Sicilië is haar eerste boek in Nederlandse vertaling; het boek verschijnt ook in Engeland, Amerika, Duitsland, Spanje en Frankrijk.

Toon aanbod