Luistervoorbeeld

Achter je

Auteur Lisa Gardner
Voorlezer Jamie Grant
Speelduur 12u 2m 11s
€ 9,99

Beschrijving

Acht jaar geleden vermoordde Sharlahs broer hun beide ouders, om zijn eigen leven en dat van zijn zusje te redden. Sharlah werd geadopteerd door de FBI-profilers Pierce Quincy en Rainie Conner, en zag haar broer nooit meer terug.

Maar nu worden Pierce en Rainie opgeroepen na een schietpartij in het plaatselijke tankstation, de dader is op de vlucht geslagen. Alles wijst erop dat de broer van Sharlah de dader is, en iedereen vraagt zich af waarom hij opnieuw aan het moorden is geslagen.

Voor de dertienjarige Sharlah is dit dé kans om weer in contact te komen met haar broer, en eindelijk inzicht te krijgen in die zwarte nacht waarin hun beide ouders omkwamen. Maar ze weet ook als geen ander dat het werkelijke gevaar altijd dichterbij is dan je denkt.

Details

ImprintCargo
UitgeverDe Bezige Bij
Publicatiedatum 14 januari 2020
ISBN 9789403191201
Taal Nederlands
Speelduur 12u 2m 11s
Bestandsgrootte 661 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Recensies uit de pers

‘Ook Achter je is weer een geweldig spannende, ingenieus opgebouwde en knap geschreven pageturner *** 1/2’ (Het Laatste Nieuws)

‘Gardner is opnieuw top!’ (Feeling)

‘Lisa Gardner heeft een bijzonder talent voor beschadigde mensen: haar politiemensen en verdachten hebben allemaal een kwetsbare jeugd achter de rug of zijn door hun confrontatie met het kwade – een bijna tastbare entiteit waar haar thrillers diep van doordrongen zijn –veroordeeld tot zwijgen, verdedigen en hopelijk overleven. Het intelligente, verontrustende Achter je blijft je tot op het einde om de tuin leiden en is, niet eens terzijde, ook een oprecht pleidooi voor goede pleegzorg. ****’ (Knack Focus)

'***' (Vrij Nederland Thriller & Detective Gids)

'Een sterke, uitstekende en spannende thriller. [...] Tot op het laatste moment houdt ze spanning vast en sluit af met een mooie twist.' (NBD Biblion)

Over de auteur
Photo Lisa Gardner
Lisa Gardner

Lisa Gardner, een pseudoniem van Lisa Baumgartner (1971), is een van de meest geprezen en succesvolle misdaadauteurs ter wereld. Ze wordt in dertig landen vertaald en verkocht meer dan 22 miljoen boeken. In 2012 stond ze met maar liefst drie titels tegelijk in de New York Times-bestsellerlijst. Lisa woont in New Hampshire met haar gezin.

Toon aanbod