Heilige Ruimte
Heilige Ruimte

Heilige Ruimte

Inwijding in betekenisvol leven

Een confronterend, maar ook troostrijk en hoopvol boek voor zinzoekers. Van den Berg laat zien dat onze fascinatie voor het heilige voortkomt uit een diepe behoefte naar een zinvol leven.

Auteur

Catharinus van den Berg

Spreker

Catharinus van den Berg

Speelduur

3 uur 43 min

€ 13,99

Beschrijving

De mensheid heeft altijd heilige plaatsen gebouwd. Ze oefenen ook op moderne mensen – religieus of niet – een onweerstaanbare aantrekkingskracht uit. Waar komt deze hang naar het heilige vandaan? In 'Heilige Ruimte' neemt Catharinus van den Berg de lezer mee naar het oerverhaal van de heilige boom in het Paradijs. Dit verhaal vertelt over hoe het leven bedoeld is, over wat er precies misging, en hoe je iets van dat verloren Paradijs terug kunt vinden, ondanks de chaos en de druk van het moderne leven. 'Heilige Ruimte' is een confronterend, maar ook troostrijk en hoopvol boek voor zinzoekers, waarin Van den Berg laat zien dat onze fascinatie voor het heilige voortkomt uit een diepe behoefte in onszelf: het verlangen naar een zinvol leven.

Details

Imprint

Brandaan

Uitgever

Vrije Uitgevers, De

Publicatiedatum

2 juni 2022

ISBN

9789460050671

Taal

Nederlands

Speelduur

3 uur 43 min

Bestandsgrootte

307 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Catharinus (Rien) van den Berg is schrijver, dichter en theoloog, en was jarenlang journalist bij het Nederlands Dagblad. Tegenwoordig is hij huispastor van het Jongerenklooster.